Bursucu și Andreea, primele declarații după ce au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă! „Am spus Da până la capăt! Asta a fost!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 oct 2023, 19:55
Foto(5)

Momentul emoționant în care Bursucu și Andreea au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă! Cei doi îndrăgostiți sunt acum, oficial, soț și soție!

Bursucu și Andreea și-au unit destinele astăzi și au devenit oficial soți și soție. Cei doi îndrăgostiți au spus un „DA” hotărât într-un cadru de poveste de la malul marii. Iată imaginile de senzație cu cele mai importante momente din viața lor!

Momentul emoționant în care Bursucu și Andreea au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă

Înainte de începerea ceremoniei, Bursucu și Andreea și-au stăpânit cu greu emoțiile și au așteptat cu nerăbdare momentul în care vor spune marele „Da”.

„Am trecut peste primele emoții, abia acum încep emoțiile importante. Am ajuns la cununia civilă, așa că suntem bine. Sincer, singurul lucru pe care îl aștept, vreau că oamenii să se distreze, asta e cel mai important. Avem acum un pic de emoție la cununia civilă, la cununia religioasă, după care distracție. Trebuie să fiu impecabil, că stă costumul ăsta pe pinguin pe mine, trebuie să pice totul cum trebuie”, a

spus Bursucu, potrivit wowbiz.ro

Bursucu, îndrăgitul prezentator al emisiunii Roata Norocului și aleasa inimii sale, Andreea, s-au căsătorit civil și religios, după 11 ani de relație. Cununia civilă s-a desfășurat într-un cadru minunat, la malul marii, unde au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vizibil emoționați, Bursucu și Andreea au trăit cele mai frumoase și fericite momente din viața lor, alături de fiicele lor, care le-au fost aproape pe toată durata ceremoniei, ce a avut loc într-un restaurant din Constanța, orașul natal al Andreei.

Citește și: Bat clopotele de nuntă! Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend! Ce i-a urat Ana-Maria Barnoschi colegului său de la “Roata Norocului”

Pe parcursul ceremoniei, fiica lor, micuța Anays, în vârstă de 4 ani, a plâns și a fost foarte agitată, deoarece voia atenția părinților ei. În cele din urmă, Andreea și-a luat fiica în brațe și s-a liniștit. Întrebat cum se simte la scurt timp după ceremonie, Bursucu a mărturisit că a spus „Da” până la capăt, în ciuda faptului că fetița lui i-a spus contrariul.

„Gata, oficial! Cred că fiica mea s-a împotrivit un pic dar n-am ascultat-o! Am zis Da până la capăt! Asta a fost!”, a spus Bursucu.

Citește și: Casă de piatră Bursucu și Andreea! Prezentatorul TV și aleasa inimii sale au spus ”Da”. Ce rochie a ales mireasa pentru marele eveniment