Bursucu pus pe jar astăzi in platoul "Dimineața cu noi"! "M-am întristat! Am aflat că mi se rupe relația" Iata ce anume i s-a întâmplat de fapt carismaticului prezentator

,

Bursucu a fost contrariat de previziunile astrale transmise de Viviana la rubrica Horoscop de astăzi de la "Dimineața cu noi"!


In articol:

Matinalii Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început în forță în aceasta săptămână emisiunea "Dimineața cu noi", difuzata de luni până vineri de la ora 08:00, la Kanal D! Desi sunt mereu cu zâmbetul pe buze și aduc în fiecare dimineața multa distracție, energie pozitiva și voie buna, astăzi, carismaticul Bursucu a fost pus pe jar de previziunile astrale uluitoare transmise de Viviana, la rubrica Horoscop și a reacționat imediat cerând câteva explicații despre cele menționate de colega lui în cadrul Horoscopului.

Bursucu pus pe jar astăzi in platoul "Dimineața cu noi"! "M-am întristat! Am aflat că mi se rupe relația"

În ediția de astăzi a emisiunii "Dimineața cu noi", Viviana a prezentat că de obicei previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în cadrul rubricii Horoscop, însă aspectele menționate pentru zodia Pesti l-au panicat teribil pe Bursucu. Printre previziunile astrale pentru zodia Pesti, în care este născut celebrul prezentator s-a numărat și cea conform căreia unii nativi ai acestei zodii ar urma să puna capăt unei relații de cuplu, fapt ce l-a pus pe jar pe Bursucu.

viviana sposub

Viviana prezentand rubrica Horoscop la Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Se finalizează o etapa ce tine de un parteneriat sau chiar de o relație de cuplu! Poate fi soluționarea unei situații, însă se poate manifesta și că o ruptura a unei relații! Oricare dintre variante vă fi focuseaza-te pe a rămâne într-o stare de compasiune și empatie atât pentru tine, cât și pentru toți cei implicați!", a spus Viviana la rubrica Horoscop.

Citeste si: Bursucu, dezvăluiri exclusive după trei zile de când prezintă matinalul Dimineața cu noi: "Este extrem de nesimțită!"

Îndrăgitul prezentator a ținut să menționeze faptul că s-a întristat după cele auzite la Horoscop, deorece el și iubita lui erau pregătiți să plece în acest weekend la Milano și a aflat că i se poate rupe relația, conform previziunilor astrale pentru zodia lui.

În încercarea de a-l consola, Viviana i-a spus că poate fi vorba mai degrabă despre o noua transformare a relației lui și nu despre o ruptura propriu zisa.

bursucu

Bursucu a fost pus pe jar de previziunile astrale pentru zodia lui

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bursuc: M-am întristat! Pai eu weekendul asta eram pregătit să plec la Milano cu a mea și am aflat că mi se rupe relația? Mai, mânca-v-aș gura voastră, am vreo surpriza neplăcută, mă duc la Milano și a mea la Roma? Iubire n-am făcut nimic! Pe cuvântul meu, adică... Ce Bianca, ne-am atins în pauza de publicitate? Ia uite ce fericit eram! Ce e cu pesimismul asta,  Viviana? Zi, se rupe o relație de iubire, dar se reînnoadă mult mai fericita! Am plătit biletele de avion!

Viviana: Poate că e aceeași care se reînnoiește! Întotdeauna nu se rupe, se transforma!

Bursucu: Așa, bravo! Mulțumesc din suflet!

Citeste si: EXCLUSIV! Ce a aflat Bursucu despre Viviana Sposub la repetiții: "Manca-ți-aș gura ta, cu cine lucrez!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

METEO cu Viviana Sposub: „Astăzi va fi mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă” Ce se întâmplă cu precipitațiile

Explozia inflației riscă să ducă la tulburări sociale fără precedent: Guvernele unor state ar putea fi dărâmate de protestatari

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV! Ce a aflat Bursucu despre Viviana Sposub la repetiții: "Manca-ți-aș gura ta, cu cine lucrez!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies