De ce Patrizia Paglieri de la "Dimineața cu noi" se îmbracă mereu în negru! Ce dezvăluire exclusivă a făcut celebrul chef despre hainele pe care le poartă

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 dec 2022, 02:30

Motivul pentru care Patrizia Paglieri se imbraca mereu in negru

Sursa: Instagram

Faimosul chef care face parte din echipa "Dimineata cu noi" a dezvaluit de ce prefera sa se imbrace mereu in negru si cat costa hainele pe care le imbraca.

Pe cat este de efervescenta, pe atat Patrizia Paglieri este de modesta, energica si binedispusa de fiecare data. Si asta nu doar la televizor cum s-ar astepta multi dintre telespectatori. Faimosul chef emana o energie debordanta tot timpul in viata de zi cu zi, avand aceasta fire pozitiva in sange. Mai mult, Patrizia recunoaste ca daca este tot timpul cu zambetul pe buze, atunci lucrurile ii ies mult mai bine si niciodata nu incearca sa isi incarce interlocutorul cu un vibe negativ.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce a aflat Bursucu despre Viviana Sposub la repetiții: "Manca-ți-aș gura ta, cu cine lucrez!"

De ce Patrizia Paglieri alege sa se imbrace mereu in haine negre

Cat despre modul cum se imbraca, Patrizia recunoaste ca mereu a primit aceeasi intrebare: De ce imbraca mereu piese vestimentare negre atunci cand se afla la emisiuni? Chef-ul spune ca pe langa faptul ca a avut o perioada cand era mai plinuta si negrul o ajuta sa mai mascheze surplusul, negrul o ajuta foarte mult in

bucatarie: "Eu stau in bucatarie de dimineata pana seara. Cand eram la restaurant, gateam cot la cot. Intr-o zi a venit un invitat la masa si voia sa stie cine a preparat. Eram plina de sosuri pe haine. Imagineaza-ti ca esti imbracat in culori deschise. Cum sa te prezinti asa in fata unui client. Principalul motiv pentru care eu aleg negrul tine si de meseria in care activez.
E mult mai comod sa ma imbrac in negru si sa ma sterg putin cu un burete decat sa am haine colorate,
a povestit Patrizia pentru kanald.ro."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cat costa hainele pe care le poarta Patrizia Paglieri

Citeste si: EXCLUSIV! Cine este este bărbatul care o așteaptă pe Anamaria Prodan să divorțeze. Impresara a primit un nou cadou de la iubitul ei

Cat despre piesele pe care le poarta, Patrizia recunoaste ca nu este adepta brand-urilor, iar eleganta o mosteneste de la mama ei si nu sta in haine scumpe: "Port colanti de la magazinele mass-market, port camasi sau bluze ieftine.

Pentru mine nu acest aspect este cel mai important. Eu vreau sa ma simt bine in ce port si sa si gatesc ca de asta ma aflu aici. Nu dau importanta atat de mare hainelor, insa poate am ceva innascut cand vine vorba de simtul estetic si atunci imi este foarte usor sa imi aleg ce port", a declarat in exclusivitate Patrizia Paglieri.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!