Bursucu, prezentatorul de la „Roata Norocului”, atacat in Piata Sfatului din Brasov

,

Ajuns in Brasov, cu castingul pentru „Roata Norocului”, Bursucu a profitat de o dimineata insorita si a luat la pas stradutele pietruite din orasul incarcat de istorie.

 

Bursucu, prezentatorul de la „Roata Norocului”, atacat in Piata Sfatului din Brasov
Noul sezon al show-ului concurs va debuta pe 21 februarie, la Kanal D
Ajuns in Brasov, cu castingul pentru „Roata Norocului”, Bursucu a profitat de o dimineata insorita si a luat la pas stradutele pietruite din orasul incarcat de istorie. In Piata Sfatului a avut parte de o surpriza „inaripata”. Zeci de porumbei s-au napustit asupra lui, imaginea fiind demna de filmele lui Hitchcock.
„Cred ca s-au suparat ca am venit nepregatit, asteptau sa le ofer ceva, niste graunte, paine, mai ales ca ma stiau marinimos din fire!”, a glumit Bursucu.
In prezent, Bursucu filmeaza alaturi de Ana-Maria Barnoschi pentru noul sezon „Roata Norocului”, care va debuta pe 21 februarie, la Kanal D. In acelasi timp continua si castingul pentru emisiunea-concurs, urmatorul oras unde va ajunge caravana „Roata Norocului” este Braila. Castingul se va desfasura la Braila Mall, pe 20 februarie, intre orele 11:00 – 19:00.

In Piata Sfatului a avut parte de o surpriza „inaripata”. Zeci de porumbei s-au napustit asupra lui, imaginea fiind demna de filmele lui Hitchcock.

Cred ca s-au suparat ca am venit nepregatit, asteptau sa le ofer ceva, niste graunte, paine, mai ales ca ma stiau marinimos din fire!”, a glumit Bursucu.

In prezent, Bursucu filmeaza alaturi de Ana-Maria Barnoschi pentru noul sezon „Roata Norocului”, care va debuta pe 21 februarie, la Kanal D. In acelasi timp continua si castingul pentru emisiunea-concurs, urmatorul oras unde va ajunge caravana „Roata Norocului” este Braila.

Castingul se va desfasura la Braila Mall, pe 20 februarie, intre orele 11:00 – 19:00.

 

 

Citește și:

Ce avere are Bruce Willis

Angela Merkel a ieșit în Bundestag și a șters pe jos cu politicienii care ignoră COVID-19: 'Minciuna şi dezinformarea, teoriile conspiraţiei şi ura afectează'

Le-a dat lumea peste cap. Iulia Vântur și Salman Khan au fost descumpăniți de previziunile unui celebru astrolog al Indiei

Ce avere a strâns Kit Harington până la 33 de ani. Marea parte a banilor a venit de pe urma rolului din Game of Thrones

Un nou scandal în familia regală. Meghan Markle este certată de Prințul Philip


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies