Bursucu are stofa de negociator! Iata ce zestre mare a reusit sa agoniseasca folosindu-se de calitatile sale

Un nou sezon „Se striga darul” a inceput sambata seara, la ora 20:00, la Kanal D, iar Bursucu si frumoasa Andreea Mantea nu se dau la o parte de la nimic pentru a aduna cat mai multa zestre pentru miri.

Cei doi prezentatori se implica in tot ceea ce inseamna organizarea nuntilor si, adesea, vor sa experimenteze tot felul de trairi memorabile. Bursucu si-a dorit sa acumuleze cea mai mare zestre pentru mirele lui si pentru a-si atinge scopul si-a pus in valoare calitatile de negociator. Acesta a reusit sa negocieze cu matusa mirelui pentru a intra in posesia cat mai multor animale din curtea acesteia.

"Doamna, trebuie sa umplu lada aia! Nu merge oricum! Luam o vaca si un vitel si imi dati si gaini! Si zece gaini! Eu trebuie sa discut cu "cocosul familiei"! O casa, ceva nu-i dati? Deci casa cu toata gradina de unchiu si de la matusa! Stimati telespectatori nu stiu daca ati mai vazut vreo nunta cu o asa bogatie! Uitati cum plec de aici, cu gainile dupa mine, cu vaca, pamantul e pamant, casa-i casa!", a spus Bursucu.

Dupa marea izbanda, Bursucu a primit pentru mirele sau si un apartament. Uluit de darnicia matusii mirelui, prezentatorul s-a bucurat enorm ca a reusit sa stranga mai multa zestre decat si-ar fi imaginat si de bucurie a lasat teama la o parte si a pupat vaca.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate