GABRIELA CRISTEA a incercat sa afle sexul bebelusului ei, in direct! Iata la ce probe spectaculoase a fost supusa de Andreea Mantea si Bursucu si cum a reactionat Tavi Clonda!

Gabriela Cristea a fost uluita sa ii vada pe Andreea Mantea si Bursucu dand buzna in platou si strigand in gura mare ca li s-a furat lada de zestre.

Andreea Mantea si Bursucu au patruns in platoul "Te vreau langa mine" spunand tuturor ca incepand din aceasta sambata revine "Se striga darul", de la ora 20:00. Bulversata de aparitia celor doi intrusi, Gabriela Cristea nu a realizat ca Andreea Mantea isi pune in actiune una dintre calitatile dobandite la multele nunti la care a participat de-a lungul timpului, aceea de a ghici sexul unui copil. Crezand ca nu o va para nimeni, Andreea i-a turnat sare in cap Gabrielei, insa Tavi Clonda nu a rezistat si i-a spus sotiei sale despre complotul ce i s-a pregatit.

"Noi cu "Se striga darul", am mers peste tot in tara asta! Mie cum imi place, m-am dat pe langa doamnele mai in varsta ca sa invat si eu tot felul de lucruri, de trucuri!", a spus Andreea Mantea.

Chititi sa descopere daca Gabriela Cristea va avea o fetita sau un baietel, Andreea Mantea si Bursucu au continuat sirul testelor. Daca la proba cu sarea Gabriela a dus mana la gura ceea ce a insemanat ca va avea o fetita, la urmatoarea proba, cea cu acul, aceasta a aflat din nou ca va avea o fetita, deoarece a ales partea cu gamalia acului.
Iata cum a decurs si ultima proba, cea la care Andreea Mantea a folosit o verigheta pentru a afla sexul copilului Gabrielei Cristea si cum au reactioanat viitorii parinti:

Nu ratati prima editie a sezonului doi “Se striga darul”, sambata, 20 mai, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate