GABRIELA CRISTEA, sfaturi pentru viitorii tatici: "Daca aveti acasa o femeie insarcinata, sa-i spuneti: Iubita mea, esti superba!"

Prezentatoarea TV este din ce in ce mai stresata ca silueta sa capata forme din ce in ce mai voluptoase.

Gabriela Cristea si-a inceput emisiunea cu cateva sfaturi adresate viitorilor tatici. Aceasta i-a sfatuit sa actioneze atunci cand sotiile lor se plang de kilogramele acumulate pe durata sarcinii, pentru a le consola.
"Domnilor am un sfat pentru voi! Daca aveti acasa o femeie insarcinata, orice v-ar spune ea, la modul: draga nu-i asa ca m-am ingrasat? Voi spuneti: Nu iubita mea, esti superba!", a  spus Gabriela Cristea.

Pe de alta parte, Tavi Clonda a incercat sa o consoleze pe sotia sa, spunandu-i ca el o adora asa cum este in realitate si nu vrea sa o minta, deoarece nu este adeptul minciunilor in cuplu.
"Nu trebuie sa minti in relatie! Esti tot frumoasa! Asa trebuie sa-i spui! Sa n-o minti! Grasa si frumoasa!", a spus Tavi.

Vazand ca nu are sorti de izbanda cu sotul ei, Gabriela Cristea a transmis fanilor ei sa o incurajeze cu mesaje motivationale, prin care sa ii spuna ca arata bine.
"Daca vreti sa-mi faceti un bine, trimiteti-mi multe mesaje si spuneti-mi ca sunt slaba si frumoasa!", a spus Gabriela Cristea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate