Burak Özçivit, o nouă investiție de milioane de dolari! Iată unde a fost surprins celebrul actor, care a mers pe șantier pentru a verifica stadiul fabuloasei construcții!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iun 2022, 18:04
burak ozcivit Foto(5)

Burak Ozcivit, un actor desăvârșit

Sursa: cnnturk.com

Burak Ozcivit este considerat unul dintre cei mai apreciați și mai bogați actori ai momentului în Turcia.

Carismaticul Burak Ozcivit se numără printre cei mai în vogă actori din Turcia, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei lui captivante. Actorul are doar 37 de ani, însă a reușit să acumuleze peste un deceniu de experiență în domeniul actoriei și a jucat în multe seriale și filme de succes, care i-au adus notorietate atât în Turcia, cât și peste hotare.
Dincolo de platourile de filmare, Burak Ozcivit este un bărbat fericit și împlinit, alături de soția lui, Fahriye Evcen, pe care o iubește enorm și care îi va dărui și al doilea copil în doar câteva

luni. Fahriye Evcen și Burak Ozcivit sunt împreună de circa zece ani și formează unul dintre cele mai reușite cupluri de actori din Turcia. Aceștia s-au cunoscut în anul 2013, pe vremea când filmau pentru producția Çalıkuşu, în care au jucat rolurile principale a doi îndrăgostiți. Însă la scurt timp, între cei doi actori s-a înfiripat o idilă frumoasă și dincolo de platourile de filmare și au devenit un cuplu și dincolo de scenariul serialului respectiv.

Burak Özçivit, o nouă investiție de milioane de dolari!

Deși anul trecut presă din Turcia a lansat un zvon uluitor conform căruia Fahriye Evcen și Burak Ozcivit s-ar află în pragul divorțului, în cele din urmă cei doi actori au infirmat acea veste prin intermediul unei imagini de familie, în care și-au făcut apariția alături de fiul lor, Karan, în vârstă de trei ani, semn clar că nimic din cele vehiculate nu fusese adevărat și că formează încă o familie superbă și unită.


Mai mult decât atât, zilele trecute, Burak Ozcivit și otia lui Fahriye Evcen au anunțat oficial faptul că vor deveni părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți că îi vor aduce pe lume un frate sau o sora, micuțului Karan.

Citeste si: Veste mare despre faimosul cuplu Fahriye Evcen-Burak Özçivit! Ce minune s-a întâmplat în familia celor doi actori! Iată ce a apărut recent în presa din Turcia!

Cei doi soți au fost surprinși în Bodrum, renumită stațiune de la Marea Egee, acolo unde aceștia dețin o casă de vacanță impresionantă de câțiva ani și unde își petrec verile. Jurnaliștii turci au descoperit faptul că anul trecut, celebrul Burak Ozcivit a cumpărat un nou teren în Bodrum, în apropierea casei sale, pentru a mai construi alte trei vile, pe care probabil își dorește să le închirieze în sezonul estival turiștilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Recent, îndrăgitul actor a fost fotografiat în timp ce se află pe șantierul de lucru aflat pe terenul lui, pentru a verifică stadiul lucrărilor. Nouă investiție se pare că se ridică la câteva milioane de dolari. Potrivit presei din Turcia, valoarea unei vile este de circa 15 milioane TL.

Citeste si: Burak Ozcivit, prima reacție după ce s-a vehiculat că el și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară! „Super veste! M-am bucurat foarte mult” Iată ce a spus celebrul actor!