Burak Özçivit, celebrul actor turc din Suleyman Magnificul și Dragoste Infinită, vine in România! Unde se va întâlni cu fanii

AC&CO deschide al patrulea magazin în România.


In articol:

Un nou magazin al brand-ului de modă pentru bărbați AC&co va fi inaugurat miercuri, 26 iunie în București. Astfel, la mai bine de un an de la intrarea pe piața din România, brand-ul turcesc s-a extins ajungând la un număr de patru magazine în București. După centrele comerciale Sun Plaza, Fahion House și Park Lake, brand-ul AC&co a ales AFI Palace Cotroceni pentru al patrulea magazin din oraș

Magazinul va fi inaugurat de celebrul actor turc din Suleyman Magnificul și Dragoste Infinită, Burak Özçivit

Unul dintre cei mai iubiți actori turci din ultimul timp, dar și unul dintre cei mai frumoși actori din lume, Burak Özçivit, va fi prezent la inaugurarea magazinului. Vedeta vine special în România pentru eveniment, la ora 16.00 având programată și o sesiune de autografe cu fanii din România. Actorul a început să devină cunoscut după rolurile sale din serialele Suleyman Magnificul și Dragoste Infinită.

Burak Özçivit este imaginea brand-ului de haine AC&co , reprezentând perfect bărbatul modern, elegant, șarmant, omul business- casual, care ține la etichetă și știe să poarte hainele clasice.

Așa cum am crezut încă din 2017 când am deschis primul magazin în România, bărbații români au un apetit dezvoltat pentru modă și eleganță. Aprecierea și feedback-ul pozitiv pe care l-am primit în ultimul an din partea lor, ne-au convins că este momentul să deschidem al patrulea magazin din România” a declarat Osman Çavuşoğlu, Director Operațiuni și Vânzări AC&co.

La evenimentul de inaugurare va fi prezentă și Doamna Ambasador a Turciei în România, Füsun ARAMAZ.

Compania se așteaptă ca AFI Palace Cotroceni să fie magazinul cu cei mai mulți clienți, având în vedere poziționarea centrului comercial, dar și dimensiunea magazinului.

Despre AC&co  (Altınyıldız Classics)

Compania Altınyıldız a fost înființată în 1952 cu scopul de a face cunoscut la nivel global calitatea materialelor turcești. În 2009 compania a înființat brand-ul AC&co , combinând expertiza în domeniul textil cu pasiunea pentru modă. Brand-ul a cunoscut o ascensiune treptată pe nișa masculină. Astăzi, AC&co  are în portofoliu un număr de 200 de magazine, printre care 190 de magazine se află în Turcia și 4 în România. În următorii cinci ani, brand-ul AC&co  își propune să ajungă la 25 de magazine în România.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate