Incredibil! De ce sunt evreii atat de inteligenti

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 10:30

Evreii sunt descendenții ashkenazilor din Alsacia medievală, Valea Rinului și Europa de Est.

Studiile genetice efectuate de Colegiul de Medicină al lui Albert Einstein sugerează că linia de sânge a evreilor s-a separat de cea a ashkenazilor cu aproximativ 2500 de ani în urmă. 40% dintre ei sunt descendenți ai doar patru mame ashkenazești.

Cercetătorii susțin că descendenții lui Avraam sunt în vârful scorurilor IQ. IQ-ul lor măsoară în medie este între 108 și 115. IQ-ul mediu al evreilor – 115, este cu 8 puncte mai mare decât IQ-ul asiaticilor.

Citeste si: 5 întrebari pe care eviți să le pui ginecologului tău și răspunsurile pe care le cauți

Citeste si: Ce trebuie să faci dacă ești singură și faci infarct. Sfatul medicului Vasi Rădulescu

Evreii reprezintă 30% din studenții de la Universitatea Yale, 27% de la Harvard, 23% de la Brown, 32% de la Universitatea Columbia și 31% de la cea din Pennsylvania.

Acum, că am demonstrat că evreii au cel mai mare rezultat, IQ, să vedem ce au obținut ei cu creierul lor foarte funcțional.

În anul 1930, în Ungaria evreii au reprezentat 55,7% din totalul medicilor din țară, 49,2% – avocați, 30,4% – ingineri și 59,4% – angajați în domeniul bancar. În plus, ei au controlat 49,4% din industrie, 41,6% din inginerie, 72,8% din producția de îmbrăcăminte și au primit 45,1% din venitul de pe chiriile imobilelor în Budapesta.

În țările vecine, cum ar fi Polonia și Germania, evreii au avut de asemenea succes.

Astăzi, în SUA, evreii reprezintă 30% din totalul cadrelor didactice de la colegiile de elită, 21% din studenții Ivy League și 25% din câștigătorii premiului Turing. În plus, evreii constituie 50% dintre cele două sute de intelectuali, 40% dintre partenerii birourilor de conducere din New York și Washington, 59% dintre regizori, scriitori și producători ai celor cincizeci dintre cele mai strălucitoare filme.

Citeste si: Fahriye Evcen, sotia celebrului Burak Ozcivit, si-a intrat rapid in rolulde mamica! Iata cum a fost surprinsa in timp ce ii canta bebelusului ei un cantec de leagan!

În Evul Mediu, realizările evreilor au fost, de asemenea, foarte semnificative. De ce este atât de mare IQ-ul evreilor din Ashkeneazi? Datorită geneticii, mediului, culturii, educației sau a unei combinații unice a mai multor factori?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform obiceiurilor lor, evreii erau mai curați decât păgânii. Aveau interdicția de a mânca carne de porc, fapt ce i-a protejat pe evrei de trichinoză. Prin urmare, evreii nu s-au îmbolnăvit des, astfel că corpurile lor au suferit mai puțin și și-au îmbunătățit abilitățile lor mentale.

Citeste si: Ea este concurenta de la "Puterea dragostei Grecia", despre care s-a spus ca i-ar fi sucit mintile lui Bogdan Mocanu! Iata cat de sexy este tanara!

Abilitățile analitice și strategice sunt dezvoltate în modul dialectic și critic al gândirii evreiești. Acestea sunt componente importante ale testelor IQ. Ele sunt fundamentale pentru o carieră în domeniul jurisprudenței, științei și ingineriei.

Astfel de texte evreiești subliniază în mod constant cunoașterea și mintea, ca și cei mai înalți binefăcători, și ignoranța ca fiind cel mai groaznic defect. Urmând acest dicton, evreii își întăresc piscina genetică cu oameni inventivi. În căsătoriile dintre copiii oamenilor de știință și oameni de afaceri de succes, evreii au combinat capacitatea de gândire abstractă și de spiritul practic.

Confort și sprijin în familie, plus așteptări mari. Succesul duce la succes, iar asta se întâmplă la nivel neurologic. Victoria provoacă o creștere a dopaminei, un neurotransmițător, care activează motivația pentru realizări ulterioare. Copiii evrei, în general, înțeleg că sunt capabili să realizeze multe și sunt încurajați să își dezvolte abilitățile pentru a contribui la dezvoltarea omenirii.

Evreii se străduiesc să obțină rezultate înalte în știință, carieră și bogăție, deoarece doresc să se simtă în siguranță, protejați și izolați de sentimentele antisemite din mediul înconjurător. Această viziune poate fi justificată de lunga istorie a disidenței și a persecuției cu care se confruntă evreii.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: eushtiu.com

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!