Ferda, salvarea lui Tufan! Afla la ce intelegere vor ajunge cei doi, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Tufan se confrunta si cu alte probleme. Din cauza uneor neintelegeri, barbatul ajunge in strada.

Tufan incearca sa scape de Ferda, fosta sotie, care se tot tine dupa el. Barbatul ii explica acesteia ca o iubeste pe Tulay si reusesc, in cele din urma, sa ajunga la o intelegere, in ceea ce priveste “relatia” lor.

Tufan se confrunta si cu alte probleme. Din cauza uneor neintelegeri, barbatul ajunge in strada. Noii proprietari ai casei lui Tufan, niste oameni destul de agresivi, nu fac decat sa provoace problem in catrier. ce nu reuseste Tufan sa faca, adica sa se inteleaga cu noua familie venita in cartier, reuseste Ferda.   

Filiz realizeaza ca a gresit in ceea ce-l priveste pe Baris si ii cere iertare pentru ca l-a alungat din casa. Filiz vrea sa se impace cu Baris, insa acesta are o reactie socanta.

Nu ratati ultimele doua episoade ale serialului "Povestea noastra"!

Citeste si: Baris din serialul "Povestea noastra", nu a avut mereu alura de mare cuceritor! Iata cu arata indragitul Burak Deniz, la varsta majoratului!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate