Bucurie mare în familia celebrul Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Fetița lui a împlinit un an și a fost sărbătorită cu mare fast!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2023, 23:33
Foto(6)

Momente magice în familia renumitului Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Fiica sa a împlinit un an! Îndrăgitul actor și soția lui, Ece Çeşmioğlu au organizat o petrecere pe cinste!

Taner Olmez are 36 de ani și se numără printre cei mai admirați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Carismaticul actor a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului sau desăvârșit și a pasiunii uriașe pentru profesia lui și a reușit să ajungă pe culmile succesului de-a lungul celor zece ani de activitate pe platourile de filmare. Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul Taner Olmez încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, iar apoi a revenit la Kanal D în anul 2017, în serialul Kosem, în care a

jucat rolul Prințului Osman al II-lea, iar în anul 2021 a jucat rolul principal în serialul fenomen, Doctorul minune, care i-a adus de asemenea un mare succes. Anul trecut celebrul actor și soția lui, Ece Çeşmioğlu, au devenit părinții unei fetițe superbe. De curând, cei doi actori au organizat o petrecere de pomină pentru fiica lor, care a împlinit un an.

Bucurie mare în familia celebrul Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Fetița lui a împlinit un an

Taner Olmez și superba actriță Ece Çeşmioğlu s-au căsătorit în vara anului 2021, într-un decor de poveste, într-o locație de evenimente din Istanbul, unde au avut alături multe rude, prieteni dragi dar și mulți colegi de breaslă. După doar câteva luni, cei doi actori au anunțat în presă că vor deveni părinții unei fetițe și sunt extrem de fericiți. La scurt timp, celebrul actor le-a împărtășit fanilor lui că fiica lor va purta prenumele Zeynep, pe care îl consideră unul special.

Citește și: Prima imagine cu fetița celebrului Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Soția actorului, Ece Çeşmioğlu a fost recent surprinsă alături de fiica lor! Cum arată micuța Zeynep, la 10 luni și cât de mult seamănă cu tatăl ei

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

În luna martie anul trecut, Ece Çeşmioğlu a adus-o pe lume pe fetița lor, Zeynep, care le-a adus mare fericire și împlinire.

Actorul Taner Olmez a fost un tătic protector și grijuliu încă din primele zile de viață ale micuței sale fetițe și s-a dedicat trup și suflet familiei sale.

Ultimul episod din “Doctorul minune”! Ce vedem in aceasta seara la Kanal D

De curând, renumitul actor și soția lui au organizat o petrecere pe cinste pentru micuța lor fiica, Zeynep, care a împlinit un an. Taner și Ece au vrut să fie un eveniment de suflet pe care ei și prietenii lor să și-l aducă aminte mereu și să rămână special.

Citește și: Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, prima apariție alături de fiica lui! Iată cum arată micuța Zeynep, la vârsta de șapte luni! Celebrul actor este în culmea fericirii în rolul de tătic!