Prima imagine cu fetița celebrului Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Soția actorului, Ece Çeşmioğlu a fost recent surprinsă alături de fiica lor! Cum arată micuța Zeynep, la 10 luni și cât de mult seamănă cu tatăl ei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2023, 15:31
doctorul minune serial Foto(6)

Taner Olmez și Ece Çeşmioğlu, cei mai fericiti parinti din lume

Sursa: Instagram Taner Olmez

Taner Olmez, care a fascinat publicul cu rolul din serialul Doctorul minune și soția lui, Ece Çeşmioğlu sunt cei mai fericiți părinți din lume! Fetița lor, Zeynep, are 10 luni și seamănă mult cu tatăl ei!

Taner Olmez a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu rolul principal, interpretat magistral în serialul Doctorul minune, care i-a adus cel mai mare succes în carieră de până acum. Deși are doar 36 de ani, actorul s-a remarcat încă de la primele lui apariții pe micile ecrane datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite. Anul trecut celebrul actor Taner Olmez a devenit tătic pentru prima dată și a trecut prin cele mai frumoase clipe ale vieții sale, alături de soția lui, actrița Ece Çeşmioğlu.

Prima imagine cu fetița celebrului Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune

Taner Olmez și Ece Çeşmioğlu s-au cunoscut pe platourile de filmare în urmă cu câțiva ani și la scurtă vreme au anunțat că formează un cuplu și în viață reală. În anul 2021, cei doi actori și-au unit destinele într-un cadru romantic, alături de rude, prieteni și colegi de breaslă.

La scurt timp după căsătorie, Taner și Ece au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe și sunt extrem de fericiți și nerăbdători.

Citește și: Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, trăiește propriul lui miracol! Celebrul actor a devenit tătic astăzi și este în culmea fericirii!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Anul trecut în luna martie, Ece Çeşmioğlu a adus-o pe lume pe micuța Zeynep, miracolul care a adus fericirea supremă în familia celebrului Taner Ölmez. Îndrăgitul actor a declarat la acea vreme că se simte cel mai norocos bărbat din lume pentru că are o soție minunată și o fiică superbă.

Cine este micuțul actor Berk Toktamışoğlu, care a jucat rolul fratelui lui Ali Vefa în serialul Doctorul minune! Iată câți ani are carismaticul băiețel!

Taner și Ece au fost mereu doi actori foarte discreți când a venit vorba despre familia lor și au preferat să nu expună prea multe detalii și imagini cu micuța lor fiica.

Anul trecut celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare, la trei luni de la naștere o imagine în care apărea alături de micuța Zeynep, însă fără să i se vadă fața. Iar spre finalul anului precedent proaspăta mămică a postat, în sfârșit,7 o imagine în care le-a arătat tuturor cât de frumoasă este fiica lor. Micuța prințesă are deja zece luni și seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei, ceea ce îl face și mai mândru pe renumitul Taner Olmez.

Citește și: Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, prima apariție alături de fiica lui! Iată cum arată micuța Zeynep, la vârsta de șapte luni! Celebrul actor este în culmea fericirii în rolul de tătic!

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies