BREAKING NEWS: ce se intampla in Romania de la 1 iunie. Anuntul facut de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca terasele si plajele se vor deschide in Romania incepand cu data de 1 iunie.


In articol:

Seful statului a facut anuntul in cadrul unei conferinte de presa sustinuta dupa o sedinta la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi ministri ai cabinetului.

Masuri de relaxare 1 iunie: cum se va iesi la terase din data de 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat ca accesul la terase va fi permis in data de 1 iunie, insa numai in anumite conditii: va fi obligatorie respectarea unei distante de 2 metri intre mese. De asemenea, la aceeasi masa nu vor putea sta mai mult de 4 persoane.

"Astfel de la 1 iunie se redeschid terasele. Este însa clar ca este nevoie de unele masuri foarte speciale si aceste vor fi comunicate. Mesele la 2 metri, maxim 4 persoane la o masa si în acest fel lucrurile vor fi sub control", a declarat Klaus Iohannis.

Citeste si: NOI DECIZII, anuntate in urma cu putin timp! Incepand cu 1 iunie! Cand se deschid mall-urile

Masuri de relaxare 1 iunie: fara declaratie la iesirea din localitate

Presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a mai anuntat ca, incepand cu data de 1 iunie, deplasarile in afara localitatilor vor fi libere iar obligativitatea declaratiei pe propria raspundere va fi eliminata.

"Deplasarile în afara localitatii, de la 1 iunie vor fi libere. Nu va mai fi nevoie de declaratie. In ce priveste competitiile sportive, se vor putea relua competitiile sportive începând din 1 iunie dar pentru sporturile care se practica afara”, a declarat Klaus Iohannis.

Citeste si: Ultima ora! Anunt oficial: ce se intampla cu scolile din toamna. Cum se vor sustine cursurile

Masuri de relaxare 1 iunie: Klaus Iohannis face apel la prudenta

Desi a anuntat inca o serie de masuri de relaxare incepand cu data de 1 iunie, presedintele Klaus Iohannis a facut un apel la prudenta, semnaland ca nu s-a inregistrat inca o reducere semnificativa a numarului de cazuri.

"Prima data, avem si astazi aproape 200 de cazuri noi, aproape 200 de persoane la ATI, nu putem sa vorbim de o reducere semnificativa a epidemiei. In consecinta: atentie, atentie, atentie!", a spus Klaus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: "În aceste momente dificile, când suntem puşi la încercare..."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies