Surpriza de proportii! Cristina Mihaela, Larisa si Silvia, finalistele primului sezon “Bravo, ai stil!” vin in Gala live din aceasta seara

In aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D, se va naste un nou star TV , dar si Cea mai stilata femeie din Romania; cel de-al doilea sezon al singurei emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, isi va desemna castigatoarea.

Alaturi de cele trei finaliste, si de fostele concurente din acest sezon, in gradena se vor afla si finalistele primului sezon al show-ului.

Cristina Mihaela, Larisa si Silvia, castigatoarea primului sezon “Bravo, ai stil!”, isi vor face aparitia in tinute extravagante, oferind o lectie de stil celor din platou, inaintea marelui anunt! Familiarizate cu emotiile, adrenalina si tensiunea Galei din aceasta seara, fetele au venit cu sfaturi pentru finalistele celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!”.

Succesul nu este greu de obtinut, dificultatea este sa il meriti!”,  le spune Silvia celor trei finaliste. “Efortul isi arata roadele doar atunci cand refuzi sa te opresti si  treci peste orice obstacol”, a continuat Larisa. “Accepta provocarile! Este singura modalitate prin care vei simti bucuria victoriei”, le sfatuieste pe cele trei finaliste Cristina Mihaela.

Nu ratati Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta seara, la ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate