Silvia a purtat o superba rochie, creatie personala, in aceasta editie "Bravo, ai stil!" Castigatoarea primului sezon nu s-a putut abtine si a adresat o replica sarcastica Iuliei Albu, insa fashion editorul a fost foarte elegant:"Mi-am facut aceasta carpa

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 iul 2017, 17:36

Silvia a fost invitatul din aceasta editie "Bravo, ai stil!", iar aparitia ei a fost una cu totul aparte.

Imbracata intr-o superba rochie lunga, creatie proprie, Silvia a fost desprinsa parca de pe podium. Raluca Badulescu i-a admirat aparitia eleganta si mai mult a indemnat-o sa isi puna in evidenta corpul bine lucrat:"Cu portofel, fara portofel, mi-era dor de povestile tale, de vesnicul text...Mai, fiind perfecta, cu un corp si par superb, ai venit si ai spus ca nu iti convine ca nu ai nu stiu ce...scoate piciorul ala la vedere si lasa-ne sa ne bucuram de prezenta ta! E chiar misto rochia si totul e misto la tine."

"Carpa nu imi place, dar imi era dor de umorul tau. Daca tot ai pus sandale negre, imi place ca ai pus un plic negru. Poate te inscrii la sezonul trei. Intr-un an va fi falimentara din nou", i-a spus Iulia Albu castigatoarei primului sezon. Ce i-a spus Maurice Munteanu Silviei, a fost cu totul impresionant!

 

 

 

 

Taguri: