Ce fobie are Maurice Munteanu si cum a reusit sa isi vindece aceasta frica?

Maurice Munteanu, juratul de la “Bravo, ai stil!”, a marturisit, in exclusivitate, pentru kanald.ro, care a fost cea mai mare teama cu care s-a luptat ani de-a randul si cum a reusit vedeta sa si-o infranga.

Dupa un accident rutier cumplit, in copilarie, Maurice Munteanu a capatat o fobie fata de zborul cu avionul, astfel ca acesta a apelat la sedinte de terapie pentru a putea trece mai usor peste momentele dificile, atunci cand zboara cu avionul.

“Obsesia mea curenta este inca teama de avion. De foarte mic copil obisnuiam sa zbor cu avionul. Tin minte ca am fost cu parintii in Maroc prima oara, cand aveam un an si ceva.

"De atunci am tot zburat foarte foarte mult pana la un moment dat, cand, in urma unui accident de masina extrem de violent, am ramas cu aceasta fobie care s-a transferat, din pacate, catre teama de zborul cu avionul.

"Acum am reinceput sa zbor, de doi ani, dupa o pauza de sase ani. Am facut si o terapie virtuala in acest sens care m-a ajutat destul de mult”, povesteste Maurice Munteanu.

Declaratia integrala a juratului de la “Bravo, ai stil!” o puteti urmari in video de mai jos.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate