Bianca Rus, castigatoarea Bravo, ai stil Celebrities! Maurice Munteanu i-a dat aripi cantaretei

Bianca Rus se vede castigatoarea Bravo, ai stil Celebrities, dupa ce Maurice Munteanu i-a complimentat tinuta. Cantareata a fost surprinsa cu coroana, in culise


In articol:

Bianca Rus a prins aripi, dupa ce Maurice Munteanu a complimentat-o, in editia Bravo, ai stil Celebrities de ieri. Cantareata se vede chiar castigatoarea competitiei.

Bianca Rus a evoluat mult in ce priveste stilul vestimentar, iar colegele de competitie cred cu tarie ca artista si-a schimbat stilistul si acum are pe cineva care se pricepe mai bine. Insa juratii nu au fost deloc incantati de combinatia pe care a purtat-o Bia in aceasta seara.

Citeste si: Au scăpat total de COVID. Prima țară în care coronavirusul nu mai există - capital.ro

Inainte de a intra la filmarea editiei, Bia s-a incoronat si s-a bucurat nespus: "Iat-o si pe castigatoarea Bravo, ai stil Celebrities!"

Imaginile din culise va vor dezvalui totul:

Citeste si: Bianca Rus s-a urcat pe Maurice! Moment exploziv la Bravo, ai stil Celebrities: de ce e Bia pe masa juratilor?

Citeste si: S-a pornit potopul! Deea si Bia au ajuns din nou la cutite! "Cum iti permiti sa-mi adresezi asemenea cuvinte?" Iata pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Maurice Munteanu s-a infuriat: ''Daca nu sunteti in stare sa va scoateti etichetele de pe talpa, sunteti praf''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies