Andreea Tonciu, in lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Ce a suparat-o! A parasit si platoul!

,
Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a plans in emisiune!

Andreea Tonciu s-a suparat si a parasit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! In culise, Andreea Tonciu a plans in hohote!


In articol:

Totul s-a petrecut din pricina unui clinci cu Calina Roman, in emisiune. Andreea Tonciu este convinsa ca nepoata lui Petre Roman are ceva personal cu ea.

"Stau prost cu nervii!", s-a justificat Andreea Tonciu in fata juratilor pentru ca a parasit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities".

"Nu stiu ce are cu mine, ce i-am facut. E de o obraznicatura rara", a spus Andreea Tonciu, printre lacrimi, in culise.

Andreea Tonciu este una dintre concurentele care intra in cele mai multe clinciuri cu celelalte concurente.

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu s-a certat cu Calina Roman

"Voi castiga show-ul!"

Andreea Tonciu este foarte increzatoare in calitatile ei stilistice si este convinsa ca ea va castiga show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities!"! A spus-o si direct, in emisiune.

"Merg cu premiul in dinti!", a zis Andreea Tonciu, convinsa ca ea va fi marea castigatoare a acestui sezon "Bravo, ai stil! Celebrities".

In emisiunea precedenta, Andreea Tonciu a lansat un atac la adresa Alexandrei Ungureanu. Tonciu este deranjata ca Maurice apreciaza tinutele Alexandrei Ungureanu, care, din punctul ei de vedere, sunt pentru doamne mai in varsta. E, totodata, deranjata ca tinutele ei nu sunt atat de apreciate de jurati pe cat ar vrea ea.

"M-am plictisit ca Alexandra Ungureanu sa vina cu tinutele ei de 60, 70, 90 si sa fie mereu apreciata de juriu", s-a plans Andreea Tonciu.

"Te deranjeaza ca Maurice ii da mereu note mari Alexandrei Ungureanu. Ea e mai pe stilul lui. Dar, cunoscandu-ma pe mine, tu pe ce stil crezi ca sunt mai mult? Pe al tau sau pe al ei?", a intrebat-o Raluca Badulescu pe Andreea Tonciu.

"Pe al meu", a raspuns Andreea Tonciu.

"Ei, atunci daca si eu ii dau note mari inseamna ca are ceva. Modul in care combina tinutele. Nu te gandi ca noi favorizam pe cineva", a continuat Raluca Badulescu.

"Nici nu ma gandesc, Doamne fereste", a asigurat-o Andreea Tonciu pe jurata.

 

Citește și:

Andreea Tonciu e sigura ca va castiga "Bravo, ai stil! Celebrities"! De ce a lansat un atac devastator la Alexandra Ungureanu

Stupoare la "Bravo, ai stil! Celebrities": Deea Codrea vrea sa paraseasca show-ul! Care e motivul

Andreea Tonciu, pusa la punct de Maurice Munteanu!

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Emy Alupei: “Vreau sa arat ca si fetele pot!” 

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu da iama in magazinele second hand sa isi caute … iubirea!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies