Andreea Tonciu e sigura ca va castiga "Bravo, ai stil! Celebrities"! De ce a lansat un atac devastator la Alexandra Ungureanu

,

Andreea Tonciu este convinsa ca ea va castiga competitia "Bravo, ai stil! Celebrities". Vedeta a spus ea insasi asta in emisiune.


In articol:

Andreea Tonciu este recunoscuta ca o vedeta extrem de directa, care spune ceea ce gandeste.

"Merg cu premiul in dinti!", a zis Andreea Tonciu, convinsa ca ea va fi marea castigatoare a acestui sezon "Bravo, ai stil! Celebrities".

Vedeta a spus si ce are pe suflet: ea e foarte suparata ca Alexandra Ungureanu vine cu niste tinute pe care ea le considera pentru o alta varsta si ca obtine mereu aprecierea juratilor.

"M-am plictisit ca Alexandra Ungureanu sa vina cu tinutele ei de 60, 70, 90 si sa fie mereu apreciata de juriu", s-a plans Andreea Tonciu.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu, atacata dur de Andreea Tonciu

Ce replica i-a dat Raluca Badulescu

Raluca Badulescu a intervenit in discutie si a incercat sa ii explice Andreei Tonciu ca nimeni nu o favorizeaza pe Alexandra Ungureanu.

"Te deranjeaza ca Maurice ii da mereu note mari Alexandrei Ungureanu. Ea e mai pe stilul lui. Dar, cunoscandu-ma pe mine, tu pe ce stil crezi ca sunt mai mult? Pe al tau sau pe al ei?", a intrebat-o Raluca Badulescu.

"Pe al meu", a raspuns Andreea Tonciu.

"Ei, atunci daca si eu ii dau note mari inseamna ca are ceva. Modul in care combina tinutele. Nu te gandi ca noi favorizam pe cineva", i-a mai transmis Raluca Badulescu Andreei Tonciu.

"Nici nu ma gandesc, Doamne fereste", a asigurat-o Andreea Tonciu pe jurata.

Andreea Tonciu a fost implicata in mai multe scandaluri in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities". Vedeta nu se fereste sa intre intr-un clinci cu cate o concurenta atunci cand simte ca e cazul. Totodata, increderea in sine este de apreciat.

Andreea Tonciu stie ca are stil si este convinsa ca va castiga competitia si va pleca acasa cu trofeul si cu premiul cel mare.

 

 

Citește și:

Andreea Tonciu, pusa la punct de Maurice Munteanu!

SEMNAL de ALARMĂ tras de un medic militar: definiția de caz pe COVID-19 TREBUIE schimbată, boala nu poate fi depistată la unii pacienți

Le-au strans pantofii si le-a sarit tandara! Cristina Siscanu si Bia Rus, altercatie verbala in culisele emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities”

Cristina Siscanu, aparitie de Catwoman! Concurenta i-a lasat masca pe jurati

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes,  pusa la <punct> de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies