“Bravo, ai stil!” aduce moda rock&roll pe micul ecran, la Kanal D, în ediția concept din această seară

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 iul 2023, 13:35

În această seară, „Bravo, ai stil!” va avea o ediție cu totul aparte și plină de energie, dedicată conceptului Rock&Roll, în care aspirantele la titlul de “Cea mai stilată femeie din România” vor impresiona prin creativitatea și nonconformismul lor. Editia din aceasta seara, difuzata imediat dupa serialul “Melek”, promite să aducă o explozie de personalitate și să dezvăluie latura înflăcărată a concurentelor de la “Bravo, ai stil!”.

Cu sunetul chitarelor electrice în suflet, concurentele isi vor pune în valoare originalitatea și curajul in crearea unor tinute vestimentare si momente artistice de aplaudat.

Acestea vor fi provocate să redefinească limitele modei și să experimenteze cu ținute îndrăznețe, inspirate de figure iconice rock, iar creațiile lor vor fi evaluate de cei trei jurati nu doar în funcție de aspectul estetic, ci și de cât de bine reușesc să transmită energia și attitudinea specifică acestui stil muzical inconfundabil.

Citește și: „Era penibil, efectiv”. Jasmine, Andreea, Diana și Aza au adus distracția și voia bună în platou! Concurentele au fost induse în eroare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 “ Noi dedicam tot ceea ce se intampla la Bravo, ai stil! frumusetii, stilului si mai ales atitudinii.

Avem in fata o noua editie concept, care cred ca le-a cam pus in incurcatura pe concurentele noastre. Dar ce tinute au pregatit, cum va arata seara si, mai ales, cum se va incheia pentru ele aflati daca ramaneti alaturi de noi. Incepe spectacolul serii marca <Bravo, ai stil>! ”,
 spune Ilinca Vandici.

 

Nu ratați o seară plină de provocări, stil și nonconformism, in aceasta seara, imediat dupa serialul turcesc “Melek”.

Aspirantele la titlul de “Cea mai stilată femeie din România” se vor lăsa purtate de muzica rock și vor cuceri prin creativitatea lor!