Bomba la Puterea dragostei! Fosta concurenta Ana Maria Lintaru si-a arata burta de GRAVIDA! Cine este TATAL

Ana Maria Lintaru  GRAVIDA

Ana Maria Lintaru a fost una dinrte cele mai placute si simpatice concurente de la ''Puterea dragostei''.


In articol:

Ana Maria la ''Puterea dragostei''

Fosta iubita a lui Andy, Ana a incercat sa lege o relatie cu Bogdan Mocanu in primul sezon al emisiunii. Lucrurile nu au fost, insa, duse pana la capat si fiecare si-a vazut de drumul lui.

Citeste si: Mihai de la "Puterea dragostei", surprins intr-un club, alaturi de o fosta concurenta din primul sezon al show-ului matrimonial! Iata cum au fost filmati cei doi!

Dupa iesirea din emisiune, Ana a vizitat-o foarte des pe Simina, cu care se pare ca a legat o prietenie puternica. De asemenea, acesta s-a afisat cu fratele lui Zanoaga, motiv pentru care toata lumea crede ca formeaza un cuplu. 

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", surprinsa in club! Iata cum a fost filmata, la scurt timp de la retragerea sa temporara din emisiune pentru a-si trata problemele de sanatate!

Ana Maria Lintaru, gravida

Inca nu se stie daca Ana formeaza sau nu un cuplu cu fratele lui Alex Zanoaga, dar cert este faptul ca aceasta a postat o imagine cu o burtica ce pare a fi de gravida. Sa fie oare burtica de gravida sau de la mancare? Ana si-a intrebat fanii ce ar putea sa fie.Voi despre ce credeti ca este vorba?

Iata fotografia: 

Citeste si: Ana Maria, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei": "Celor care m-au criticat..."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate