Bogdan Stanoevici, înmormântat la Cimitirul Bellu. Trupul actorului a fost incinerat

Author: Denisa Avram
Actualizat: 20 iul 2022, 13:50
Bogdan Stanoevici, inmormantat la Cimitirul Bellu

Cunoscuţii lui Bogdan Stanoevici şi-au luat un ultim rămas bun de la actor. Trupul lui a fost depus la Cimitirul Bellu vineri, la ora 12.00.

Trupul lui Bogdan Stanoevici a fost depus la Cimitirul Bellu, vineri, la ora 12:00. Cei care l-au cunoscut au putut să-și ia rămas bun.

La dorința fostului ministru, el va fi incinerat, după slujba de înmormântare.

Bogdan Stanoevici înmormântat la Cimitirul Bellu

Slujba de înmormântare a lui Bogdan Stanoevici a avut loc în condiții de respectare a normelor anti-coronavirus. După ce preotul a făcut slujba de înmormântare, trupul său va fi incinerat, la dorința actor. Anunţul a fost făcut pe Facebook de către colega sa de breaslă, Alexandra Velniuc.

”Bogdan Stanoevici va fi depus mâine, vineri 15. 01. 2021 la Capela Cimitirului Bellu de la ora 12.00”,  scria Alexandra Velniciuc pe Facebook.

Alexandra Velniuc a primit cu mare tristețe vestea morții lui Bogdan Stanoevici. Într-un mesaj pe aceeași rețea de socializare, l-a descris drept un om inteligent, spontan și educat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

”Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. În ultimii 5 ani ne-am petrecut și vacanțele împreună. A fost un Om Bun. Mulți l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Așa e! Dar pentru asta îl iubeam. Pentru spiritul lui justițiar, pentru adolescentul întârziat care părea, ceea ce îl făcea fermecător și mereu tânăr. Enervant de tânăr! A fost un coleg și partener de scenă generos.

Inteligent, spontan, educat și mai avea o calitate greu de găsit în zilele noastre, a fost un om demn. Era optimist și încrezător, indiferent de situație. Te puteai baza pe el și orice vorbeai cu el, știai că «vorba-i vorbă!» Îi mulțumesc că ne-a fost aproape.  Dumnezeu să-l ia în paza sa!”,  a scris actrița pe Facebook, atunci când a primit vestea decesului lui Bogdan Stanoevici.

Alegeri prezidențiale 2019. Cine candideaza pe 10 noiembrie la presedintia Romaniei

Citeste si: A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

Cauza morții lui Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici  s-a stins din viață pe data de 12 ianuarie, cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani. Cauza morții a fost infectarea cu noul coronavirus. În timp ce se afla din nou internat la secția ATI, acuzând starea de rău, din Franța a venit unica sa rudă, fiul lui. 

Citeste si: Bogdan Stanoevici avea afecţiuni ascunse de care nu ştia nimeni. Care a fost, de fapt, cauza morţii premature

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies