Bogdan Mocanu are o relație de un an cu o altă femeie?! Andra a aruncat bomba: "În telefonul tău e trecută Mihai sau Marius"! Ce reacție a avut Mocanu: "Voiam să-ți spun despre asta"

Author: A.I.

Andra i-a mărturisit lui Mocanu, la o masă romantică, faptul că a primit un mesaj în care i s-a spus că Bogdan Mocanu ar avea de un an o relație cu o altă femeie.

Mocanu a negat tot și a spus că sunt multe fete care se laudă că ar avea o relație cu el.

Iată dialogul dintre el și Andra:

Andra: Știi că am primit mesaj pe Instagram de la o persoană în care mi s-a confirmat numărul și am primit poze cu tine și acea fată de 30 și ceva de ani din Galați. Mi s-a zis că sunteți de un an împreună

Mocanu: Andra, eu voiam să-ți spun despre asta 

Andra: Din Galați, 30 și ceva de ani și vorbiți de un an împreună și în telefonul tău e trecută Mihai sau Marius

Mocanu (ironic): Este o problemă foarte importantă pe care o tratez cu foarte multă seriozitate 

Andra: Te vad că ești ironic

Mocanu: Mă lași, vii cu astea. Câte fete nu se laudă?

Potrivit Andrei, pe tânăra de 30 și ceva de ani ar chema-o Oana sau Gabriela.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Mocanu și Andra s-au despărțit și s-au împăcat

Mocanu a anunțat despărțirea de Andra după ce aceasta a dansat cu Andy și None, însă la scurt timp cei doi s-au împăcat.

Cei doi au făcut anunțul împăcării împreună, într-un clip care a apărut pe YouTube.

"Uite, mami, cu cine sunt", i-a transmis Andra mamei sale. "Dacă mai vrei să vorbim de certuri, de despărțiri sună-l pe el (n.r.- pe Bogdan)", i-a mai spus Andra mamei sale.

"Vă sun eu, doamna Felicia", a spus Mocanu.

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit"

Andra a spus că nu s-au despărțit de fapt, ci că Bogdan Mocanu a făcut anunțul despărțirii la impuls.

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit. Voiam să mai apară articole despre noi, ne simțeam nebăgați în seamă", a spus Andra.

"Tu te-ai despărțit de mine, erai nervos. Știți care e prostia lui Bogdan? Că ia decizii atunci când e nervos și e inconștient. După aia vine și îmi spune "Îmi pare rău, n-am vrut să fac chestia asta, e greșeala vieții mele, dar de fapt el e fiert, fiert după mine", a mai spus Andra.

Exclusiv! Bogdan Mocanu umblă cu un accesoriu care costă cât jumătate din terasa noului său apartament

"Mai taie din ele, Gucci", a reacționat Mocanu.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies