Bogdan Mocanu, aproape de moarte! Șoc: ce se întâmplă cu învingătorul de la "Puterea dragostei" sezonul 1!

Bogdan Mocanu a publicat un vlog șocant. Câștigătorul de la "Puterea dragostei" sezonul 1 a dezvăluit că i-a scăzut glicemia în somn și s-a întrebat dacă a fost aproape de moarte.


In articol:

"Aloha! Băi, nici nu știu cum să încep. Fac chestia asta să aflu dacă i s-a mai întâmplat cuiva. 

Eu de obicei nu cred în chestiile astea, nu neapărat paranormale. Nu sunt ateu, dar nici nu susțin Biserica, cred într-o forță supremă care ține lucrurile în echilibru, în Dumnezeu.

Dimineață m-am culcat pe la 5,6 și m-am trezit pe la 4,5 ziua. M-am culcat pe întuneric, m-am trezit pe întuneric.

Ce s-a întâmplat ciudat. În somn mi-a crescut glicemia și am început să visez. Visul a început cu mine, care eram alergat, era o întrecere între mine și bunicul meu care a murit. Era cu lap-uri, la fiecare lap eu câștigam și el era foarte nervos. După, l-am așteptat, mi-era tare dor de el și l-am așteptat să îl las să câștige. După a venit partea cea mai ciudată. (...) Am trecut printr-o arcadă unde erau oameni care au murit. Era ca o gură de metrou, te duceai la judecată. (...) Eram conștient că sunt mort și aștept să mă duc la judecată. Eram nervos că de ce am ajuns în camera aia, n-am ce să caut acolo", a povestit Bogdan Mocanu într-un vlog intitulat "Era să mor în somn de la glicemie? Ați visat vreodată așa ceva?".

"De ce acum întrebam, după ce mi-a dat Dumnezeu atâtea greutăți și am reușit să trec peste, să găsesc pe cineva, să fiu fericit, de ce acum? Eram foarte nervos (...) Când m-am trezit, am văzut-o și pe Andra lângă mine, îmi venea să plâng de bucurie că mi s-a mai dat o șansă. Mi-am făcut repede injecția, că aveam glicemia foarte mare. Prima dată am crezut că mi-a crescut glicemia foarte mult, să nu intru în comă am visat și organismul a intrat într-un mecanism de apărare și m-am trezit. Am pus imediat pe internet și am văzut că, aparent, mai sunt sute de oameni care au visat același lucru, aceeași cameră de așteptare cu oameni morți și la fel, aceleași detalii", a mai povestit Mocanu. 

Jador a scos o nouă melodie cu Mocanu!

Jador a scos o nouă melodie cu prietenul său, Bogdan Mocanu, "Mireasa". În clip mai apar și interpretează Nikolas Sax și DeSanto.

Citeste si: Casa de Pensii a făcut anunțul! S-a aflat adevărul despre pensiile din România - capital.ro

Jador mai scosese anterior o piesă cu Bogdan Mocanu, însă preciza că acesta nu își dorește, cel puțin pentru moment, o carieră în muzică.

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu: "E mai praf ca mine de o mie de ori"

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu la reintrarea ei în casa "Puterea dragostei". Din ce a vorbit cu Jador, se înțelege că a fost foarte deranjată că Mocanu i-ar fi criticat melodia.

Roxana și Mocanu nu au vorbit deloc unul cu celălalt, în ciuda faptului că la intrarea Roxanei prin video-call în emisiune ea și Mocanu au părut să aibă o relație civilizată.

Roxana a vorbit doar cu Jador, Mocanu abținându-se să intervină în discuție.

Jador: Am auzit că scoți o melodie și n-am vrut să fiu asociat

Roxana: Am auzit că o să cânte unul (n.r.: Mocanu) cu tine la concert mereu, care e mai praf ca mine de o mie de ori. E în spate cumva? Da, scuză-mă pe mine

Jador: El nu cântă la concerte

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies