Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! A avut sau nu o relatie cu Manuela? Iata ce marturisiri incredibile a facut carismaticul tanar din culisele vietii sale personale!

Bobicioiu a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la "Puterea dragostei", in primul sezon ala emisiunii.


In articol:

Bobicioiu a incercat sa isi caute iubirea in casa "Puterea dragostei", chiar si dupa esecul relatiei sale cu Bianca, in primul sezon al emisiunii, insa nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis.

Desi fanii sai au sperat la acea vreme, pana in ultima clipa ca a reintrat in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Bobicioiu a fost radical si a precizat inca de cand a revenit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alte fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.

Citeste si: Manuela de la "Puterea dragostei", asa cum nu ati mai vazut-o pana acum! Iata cum arata pe vremea cand a castigat un titlu de Miss!

Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei". Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.
Desi Bobicioiu isi cauta inca jumatatea potrivita pentru a-si construi propria familie, acesta este extrem de apropiat de parintii sai.
Odata revenit acasa, Bobicioiu a decis sa revina isi reia antranamentele in sala de fitness si sa aiba din nou un stil de viata sanatos.

Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a avut sau nu o relatie cu Manuela?

De curand, Bobicioiu a aflat despre discutiile iscate in casa "Puterea dragostei", in legatura cu presupusa relatie dintre el si Manuela, concurenta care a incercat sa formeze un cuplu, recent, cu Ricardo.

Citeste si: Fizz, videoclip de mii de euro, filmat impreuna cu fosti concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata ce face cantaretul de cand a plecat din emisiune?

Citeste si: Rafaela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum a ajuns sa arate in prezent!


Bobicioiu a simtit nevoia sa intervina pentru a lamuri tot ceea ce s-a spus despre el si Manuela. Iata ce marturisiri neasteptate a facut carismaticul tanar:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies