Boala mortala care ne pandeste o data cu redeschiderea cladirilor publice

Odată cu redeschiderea clădirilor de birouri, o boală veche ar putea afecta lumea, un lucru la care sunt foarte atenți asigurătorii.


In articol:

Este vorba despre temuta și letala Boală a legionarilor sau Legionella, o altă veche pneumonie care este provocată de bacili gram-negativi.

Oprirea activității întreprinderilor și școlilor a generat o cantitate uriașă de apă stătută în clădirile nefolosite ceea ce a devenit un teren propice pentru reproducerea bacteriilor Legionella care se poate răspândi prin toalete și instalațiile de climatizare sau aerul condiționat.

Marile clădiri de birouri și fabricile au personal de întreținere care ar fi trebuit să asigure fluxul apei pe parcursul pandemiei.

Pentru ca aceste clădiri să nu devină focare de infectare cu Legionella, toate conductele trebuie spălate și igienizate același lucru trebuind să fie făcut și pentru turnurile de răcire folosite pentru răcirea apei.

Bacteriile și boala își iau numele dintr-un focar care a izbucnit în timpul unei convenții a Legiunii Americane din 1976, care a avut lco într-un hotel din Philadelphia. În cele din urmă, bacteriile au fost descoperite în turnul de răcire al sistemului de aer condiționat al hotelului, potrivit dcbusiness.ro

Citeste si: Astazi se redeschid cresele in Bucuresti. Ce masuri speciale sunt obligatorii

Citeste si: Profetia despre pandemia cu coronavirus, scrisa cu lux de amanunte de un medium, in urma cu 12 ani. Ce ne asteapta

Citeste si: Este sau nu aerul conditionat o sursa de imbolnavire cu coronavirus. Alexandru Rafila a vorbit despre studiul care a alertat lumea

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies