BIOGRAFIE Petrică Cercel. Cine a fost celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață

,

Petrică Cercel, îndrăgitul manelist, s-a luptat o perioadă cu necruțătorul coronavirus. Acesta s-a stins din viață în urmă cu câteva momente.


In articol:

Cine a fost Petrică Cercel, celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață? Artistul s-a luptat cu virusul COVID-19, dar din nefericire a pierdut această bătălie în urmă cu câteva momente. 

Cine a fost Petrică Cercel? Celebrul manelist s-a stins astăzi din viață

Lumea artiștilor este în stare de șoc după ce anunțul cutremurător și-a făcut apariția. Petrică Cercel, care avea o carieră de zeci de ani în spate, a murit din cauza virusului COVID-19, după ce fusese internat în spital timp de mai multe zile. 

Din păcate, manelistul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva. Problemele de sănătate au fost mai puternice decât corpul lui Petrică Cercel, care s-a stins din viață înainte de a se putea face ceva pentru el. 

Citeste si: PETRICĂ CERCEL A MURIT! Care este cauza morții artistului?

Colegii manelistului s-au rugat pentru Petrică și i-au transmis numai gânduri bune de când au aflat că este în stare foarte gravă, infectat cu COVID-19. Fiul său, Ionuț Cercel, a fost cel care a anunțat că tatăl lui, Petrică Cercel, are mari probleme de sănătate și ne-a transmis să ne rugăm pentru vindecarea acestuia. 

Petrică Cercel
Mesajul transmis de Ionuț Cercel, băiatul lui Petrică Cercel[Sursa foto: Facebook]

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a sccris Ionuț Cercel, într-un mesaj postat pe Facebook.

Citeste si: Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Fiul lui a făcut primele mărturisiri: ”Virusul acesta nenorocit COVID”

Cu durere și suferință profunde în suflet, familia artistului se pregătește pentru evenimentul pe care nu și l-ar fi dorit niciodată, și anume de înmormântare.

Acum, apropiații lui Petrică Cercel transmit gândurile și regretele către artistul care s-a stins din viață.

Petrică Cercel
Apropiații lui Petrică Cercel, îndoliați și îndurerați[Sursa foto: Facebook]
Petrică Cercel
Apropiații lui Petrică Cercel, îndoliați și îndurerați[Sursa foto: Facebook]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Situatie nesteptata in procesul intentat de sora Denisei Manelista! O noua lovitura teribila pentru sora regretatei artiste!

Mesaj pro-vaccinare de la Mitică Dragomir: 'Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali?'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Care au fost ultimele cuvinte ale Denisei Manelista inainte de moarte! Ce i-a spus tatalui ei, ti se rupe sufletul

Tragedie in familia Denisei Manelista! Ce s-a intamplat cu tatal ei, la un an de la moartea artistei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies