Tragedie in familia Denisei Manelista! Ce s-a intamplat cu tatal ei, la un an de la moartea artistei

Socul si gandul ca nu o sa isi mai vada niciodata fiica l-au imbolnavit grav pe tatal Denisei Raducu.

Barbatul este dependent de pastile dupa moartea artistei, a ramas cu sechele si nu crede ca isi va mai reveni vreodata.

Nu i-a fost usor sa isi conduca fiica pe ultimul drum, iar moartea Denisei Raducu a lasat urme adanci in sufletul tatalui cantaretei.

Insa nu numai moartea fiicei sale il macina in fiecare zi, ci si problemele de sanatate aparute dupa necazul care s-a abatut asupra familiei sale in urma cu un an.

Socul si gandul ca nu o sa-si mai vada niciodata fiica l-au imbolnavit pe Emilian Raducu. Barbatul se lupta acum cu o semipareza pe partea dreapta a fetei.

Mai mult, sechelele cu care a ramas dupa trecerea in nefiinta a fiicei sale l-au facut pe tatal Denisei dependent de medicamente.

"Suntem distrusi! Nu pot sa vorbesc din cauza nenorocirii care s-a intamplat. Nu cred ca exista durere mai mare decat asta pentru un parinte. Nici acum nu imi vine sa cred ca Denisa nu mai este printre noi", marturiseste tatal Denisei, potrivit a1.ro.

Problemele de sanatate nu sunt singurele cu care barbatul se confrunta. Nici pana in ziua de astazi razboiul din familia lui si unchiul Denisei, Florin Peste, pe drepturile de autor ale artistei, nu s-au oprit.

Tatal cantaretei este hotarat sa nu cedeze nimic nimanui.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate