Bianca și Sorin au încălcat regulamentul Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat intre cei doi când nici camerele de supraveghere nu au reușit să surprindă

Author: Alice Popescu

Bianca Mitroi si Sorin au incalcat regulamentul la Casa Iubirii

Bianca, una din cele mai vocale concurente de la Casa Iubirii a recunoscut că a greșit în timp ce se afla la filmările pentru reality-show.

Bianca Mitroi, una din cele mai frumoase fostei concurente de la Casa Iubirii, și-a recunoscut greaseala în timpul filmărilor pentru reality-show.

Cea care a spus adevărul despre ce s-a întâmplat a fost nimeni alta decât Kinga, cea care a dat- de gol pe colega ei din Casa. Însă, fosta concurenta care nu a stat pe gânduri și și-a recunoscut vina, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat: "Totul s-a întâmplat când am plecat de la make-up. Bianca chiar așa mi-a zis; să nu cumva să pui la cineva, că te omor!"

Citeste si: De ce Iolanda și Mihai ar putea deveni cel mai iubit cuplu de la Casa Iubirii! Dezvăluiri exclusive: "Au o meteahnă a vieții lor!"

Ce a facut Bianca Mitroi inainte de a parasi Casa Iubirii

Mai mult, Andreea Mantea a fost foarte radicala cu concurenta înainte să se afla că ea este cea care vă parași Casa Iubirii: "Daca vreți că oamenii să vă vadă, frumos, corect, normal, ar trebui să nu îi pacaltiti și ar trebui să arătați că

vă respectați pe voi. Daca ați fost de acord cu niste reguli, vă rog să le respectați. Nu ați venit aici să ne ținem după voi, să vă certam căci, acum suntem amabili în pedepse, însă vă vom descalifica în viitor!"

Adevărul este că Bianca, plecând de la machiaj, i-a dat un pupic fară că nimeni să vadă, lui Sorin. Concurentul din Casa Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat intre el și Bianca, însă acuza gestul Kingai că fiind unul nepotrivit: "Poate și la voi vă fi flacăra mare, dar prin chestia asta ai

făcut un rău!"

Citeste si: EXCLUSIV! De ce ar puteai ieși Bianca șifonată din relația cu Robert și de ce ar trebuie să îl accepte pe Sorin. Cum ar putea fi rănită concurenta din Casa Iubirii

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Kinga a fost cea care i-a dat in vileag pe Bianca si Sorin inainte ca Bianca sa paraseasca Casa Iubirii

Kinga: "Parca la make-up, ai spus altceva, Bianca!"

Bianca: "Daca tu confunzi un pupic cu un sărut! Nu mi se pare ok să spun în gura mare."

Andreea Mantea: "M-am supărat că nu vi se pare un lucru grav. Ați încălcat un regulament. De ce nu vă cunoașteți afara!"

Bianca Comănici, prima apariție cu iubitul la un eveniment privat „Așteptăm de foarte mult timp această perioadă a vieții”

Bianca: "Eu regret acest gest. Îmi asum vina. Așa mi s-a părut mie că a fost momentul. Cu riscul de a mă considera falsa..."

Bianca a fost facuta in repetate randuri falsa de catre concurentii din Casa Iubirii, iar cel care spune ca este destul de controlata, este nimeni altul decat Cristian Comanici care a dezvaluit in exclusivitate pentru emisiunea online wownews ca: "Am văzut-o pe Bianca, mi se pare cea mai frumușica, așa am văzut de la televizor, am văzut-o mai zâmbăreață, mai calda. Pe Instagram, am văzut-o un pic că insista pe ceva, pe expresivitate, pe felul cum vorbește. Încearcă să fie într-un anumit fel, cred că ar trebui să lase că lucrurile să se întâmple de la sine. Te apropii mai mult de omul care e natural. Ea tine să se facă plăcuta, tine din scurt. Și eu pot fi într-un anumit fel, să fac omul să mă placa, însă după ceva timp, lucrurile se vor destramă. Bianca încearcă să creeze o impresie și celor din casa și de acasă."  

 

Taguri:

Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!