Bianca si Livian, discutie tensionata in 4 cu cuplul Berna-Philip! Bianca e convinsa ca Berna il place pe Livian!

,

Bianca, Livian, Berna si Philip au fost protagonistii unei discutii tensionate in gradina. Bianca e convinsa ca Berna il place pe Livian.

"Doamne, ce mizerie", a comentat Berna acuzatiile Biancai.

Bianca a adus ca argument pentru sustinerea ei si faptul ca Berna l-a inclus pe Livian in topul celor mai frumosi baieti din casa "Puterea dragostei".

Livian e de parere ca si-ar fi dat seama daca Berna isi doreste ceva cu el si ca i-ar fi spus lui Philip daca ar fi observat acest lucru.

Livian sustine ca nu a observat nimic de genul acesta.

Bianca l-a inselat pe Livian? El e convins ca da!

Bianca i-a marturisit Andreei Pirui ca Livian crede ca l-a inselat. Acest lucru explica raceala dintre ei din ultima perioada.

"Eram bine(...) Sa-mi zica ca nu mai vorbeste cu mine pentru o inventie de-a lui. E faza ca n-a vazut el cu ochii lui, spune din capul lui. Nici nu era acolo, facea live-ul. Sau m-a urmarit, nu stiu, i-o fi spus cineva", a zis Bianca Andreei Pirui.

"Mi-a zis te iubesc, i-am zis te iubesc", a marturisit Bianca, pana sa apara noile tensiuni dintre ei.

"Am ramas surprinsa, nu mai imi spusese demult te iubesc", a mai zis Bianca.

Bianca a spus adevărul despre relația cu Livian

Bianca și Livian au fost protagoniștii unor certuri aprinse în ultima perioadă, ba chiar au apărut zvonuri că el ar fi avut un comportament nepotrivit în ceea ce o privește. Acum, ea a spus tot adevărul.

Încă de la început, relația lor a fost presărată cu momente mai puțin plăcute. S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar acum, lucrurile între ei sunt în continuare complicate.

Pentru că au apărut zvonuri potrivit cărora Livian i-ar fi vorbit urât Biancăi în repetate rânduri, concurenta de la" Puterea Dragostei" a ținut să lămurească acest aspect.

Deși nu s-au împăcat, iar între ei încă există tensiuni, Bianca i-a luat apărerea lui Livian pe instagram. Mai exact, aceasta a vrut să se știe de la ea că nu a fost niciodată jignită de Livian, ba mai mult decât atât, concurentul de la" Puterea Dragostei" a reușit să își păstreze calmul și să folosească un limbaj decent chiar și în cele mai grele momente.

"Vă rog să vă opriți din a mai inventa că Livian se comportă urât cu mine în spate sau că este împotriva mea. Ne cunoaștem de 9 luni și niciodată nu m-a jignit. Cu tot ce s-a întâmplat până acum, și-a păstrat decența și educația în cele mai critice momente. Nu-l apăr fiindcă îl iubesc, ci fiindcă este nedreptățit.", a scris Bianca pe instagram.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", surprins in ipostaze neasteptate, dupa ce s-a aflat despre relatia dintre el si Bianca! Iata cum s-a filmat...

Pensiile militare se indexează cu un procent cuprins între 12,5% - 1% (proiect OUG)

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", surprins in ipostaze neasteptate, dupa ce s-a aflat despre relatia dintre el si Bianca! Iata cum s-a filmat...

Hamude sare în apărarea lui Andy după ce au apărut detalii intime despre concurentul de la "Puterea Dragostei". Incredibil ce a putut să spună

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies