Bianca și Adrian, sărut pasional în camera roșie! Kinga, față în față cu Ionuț, după ce acesta s-a apropiat de Larisa! Aflați ce se va întâmpla joi, 26 mai, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 17:00

,

Bianca și Adrian, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi concurenți se vor întâlni în camera roșie, unde vor da frâu liber atracției dintre ei.


In articol:

Micile tensiuni iscate între unii concurenți din Casa iubirii continuă și în ediția de joi a show-ului matrimonial. În ciuda faptului că s-au format noi cupluri, micile răutăți și invidii încă vor mai persistă și astfel se vor stârni noi conflicte.

Pe de o parte Ionuț pare din ce în ce mai aproape să formeze un cuplu cu Larisa, însă Kinga are de gând să intervină între ei! Iar pe de altă parte, Bianca și Adrian se vor sărută pasional în camera roșie!

Bianca și Adrian, sărut pasional în camera roșie! Kinga, față în față cu Ionuț, după ce acesta s-a apropiat de Larisa

După ce a simțit faptul că rivala ei Kinga are de gând să intervină între ea și Ionuț, Larisa va răbufni în ediția de joi și îl va avertiza în față tuturor pe Costi despre faptul că nu este dorit de Kinga și nu va există nimic între ei.

Larisa: Costi, Kinga nu te vrea deloc! Nu te vrea nici acum, nici mai târziu, mi-a spus mie personal! Și recunoaște, Kinga!

Costi: Acum se joacă! Asta îi cer! Să spună!

Larisa: Asta zic! Las-o pe Kinga! Nu e de ține! Că nu te vrea!

casa iubirii

Larisa si Ionut se saruta in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Kinga va continua să o șicaneze și să o deranjeze pe Larisa și îi va solicita Andreei Mantea permisiunea de a merge în camera roșie pentru a discuta cu Ionuț, între patru ochi. Tânăra va profită de ocazie și va încerca să-l ademenească pe Ionuț, spunându-i că pe ea îl interesează doar el.

casa iubirii

Kinga merge cu Ionut in camera rosie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un alt cuplu e pe cale să se formeze în Casa iubirii, Bianca și Adrian se vor întâlni în camera roșie, acolo unde vor discuta. Iar la un moment dat Bianca va fi cea care va prelua inițiativa și îl va săruta pasional pe Adrian, spre uluirea tuturor celor din casă care îi priveau pe monitoare.

casa iubirii

Bianca si Adrian, sarut pasional

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un alt posibil cuplu din emisiune ar putea fi cel dintre Albert și Natalia. Însă între cei doi apar noi tensiuni și neînțelegeri și nu reușesc să ajungă încă la un numitor comun. Rămâne de văzut ce se va întâmplă între ei, în ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Larisa și Ionuț, momente de tandrețe la munte! Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Citeste si: Kinga, apariție de senzație în casa băieților! Tânăra a stârnit multe controverse în rândul colegelor ei! "Uite cum se uită la fundul ei" Iată cum a reacționat Bianca!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Kinga, apariție de senzație în casa băieților! Tânăra a stârnit multe controverse în rândul colegelor ei! "Uite cum se uită la fundul ei" Iată cum a reacționat Bianca!

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum s-a filmat Andreea Mantea în toiul dimineții! Vedeta a făcut totul public: „Din cinci în cinci minute”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies