Kinga, apariție de senzație în casa băieților! Tânăra a stârnit multe controverse în rândul colegelor ei! "Uite cum se uită la fundul ei" Iată cum a reacționat Bianca!

,
casa iubirii

Kinga, in casa baietilor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga a ispășit pedeapsa și le-a dus cafeaua băieților, însă a iscat multe controverse în rândul colegelor sale.


In articol:

După ce în ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, Kinga s-a revoltat împotriva băieților, care au luat-o peste picior din cauza păpușîi sale, concurență a primit o pedeapsa. Andreea Mantea a anunțat-o că va trebui, în semn de pedeapsa pentru faptul că a încălcat regulamentul mergând în casă băieților fără a cere permisiune, să îi servească pe concurenți cu o cafea în ediția de marți și să fie amabilă și serviabilă cu toți aceștia, în ciuda conflictului iscat anterior. 

Kinga le-a servit cafeaua băieților, însă a stârnit multe controverse în rândul colegelor ei

În ediția de marți, în Kinga a pregătit încă din prima parte a emisiunii cafelele și ceaiurile pentru a-i servi pe băieți și apoi a mers să le ducă în casă acestora. În ciuda revoltei sale de ieri, Kinga s-a arătat foarte răbdătoare și amabilă cu toți băieții, însă de departe aceasta s-a apropiat cel mai mult de Sorin, pe care se pare își dorește să îl cunoască mai bine și mai mult decât atât, acesta i-a șoptit la ureche că își dorește să o întâlnească după program, iar tânăra a răspuns suav că acceptă. Sorin a intrat în jocul Kingai și i-a oferit acesteia și un bacșiș așa cum ar fi procedat într-un restaurant.

casa iubirii

Kinga si Sorin, in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Bianca a rugat-o pe Kinga să îi ducă lui Adrian un bilețel, în care i-a scris că ar fi încântată să se mai întâlnească din nou în camera roșie, pentru a mai putea vorbi despre ei. Odată ce Kinga a pătruns în casă băieților, Bianca a stat că pe jar, așteptând cu nerăbdare că aceasta să îi înmâneze biletelui lui Adrian. La un moment dat tânăra a exclamat că băiețîi se uită la fundul Kingai și s-a arătat geloasă pe faptul că această se află în atenția tuturor.

casa iubirii

Bianca a asteptat cu nerabdare reactia lui Adrian

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În cele din urmă Bianca a observat că Adrian a primit bilețelul și a vrut să îi și răspundă însă nu a găsit un pix pentru a-i transmite și el câteva cuvinte Biancăi. Cea care i-a atras atenția Biancăi a fost Grațiela, care i-a spus că nu procedează bine, fiind atât de geloasă și de posesivă cu Adrian, deoarece va riscă să îl sufoce cu atitudinea ei.

Însă Bianca a preferat să nu îi răspundă Gratielei pe același ton, pentru a evita o posibilă ceartă.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul despre ceea ce se va întâmpla cu Kinga, după ce a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Trebuie să te pedepsim" Iată cum a reacționat concurenta!

Citeste si: Kinga, reacție fără precedent. Cum va fi pedepsită concurenta? Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 23 mai, de la ora 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Kinga, complimente pentru Sorin! „Arăți cam bine" Aflați cum se va comporta concurenta când le va duce cafeaua băieților și ce reacții va avea Radu, marți, într-o nouă...

Lovitură pentru români! Amenzile vor curge în lanț pentru toți cei care nu respectă noile reguli

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca, atacată din toate părțile! Cum va reuși concurenta să facă față cu brio acuzațiilor. Urmărește o Gală incendiară ”Casa Iubirii”, duminică, 22 mai, de la ora 16:00 și de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies