Kinga, complimente pentru Sorin! „Arăți cam bine" Aflați cum se va comporta concurenta când le va duce cafeaua băieților și ce reacții va avea Radu, marți, într-o nouă ediție incendiară Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!

,
casa iubirii

Kinga se apropie de Sorin

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga își va ispăși pedeapsa primită în ediția precedentă și îi va servi pe băieți cu o cafea. Aflați ce reacții se vor stârni!


In articol:

În prima ediție a acestei săptămâni, Kinga a încălcat regulamentul, intrând în casă băieților fără permisiune și a avut o reacție nervoasă fără precedent, adresându-le tuturor băieților cuvinte jignitoare. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat-o pe Kinga faptul că va trebui, că pedeapsa, să îi servească pe toți băieții cu o cafea în ediția de marți.

Kinga, complimente pentru Sorin! „Arăți cam bine"

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, băieții îi reamintesc Kingai încă de la primele minute ale dimineții faptul că fiecare dintre ei își așteaptă cafeaua din partea ei. Dintre toți băieții, tânăra se va arată neașteptat de serviabilă și de drăguță cu Sorin, spre uluirea celorlalte fete din casă. În ciuda atitudinii avute de Kinga până acum față de Sorin, în ediția de marți, concurenta va fi blândă cu el și mai mult decât atât îi va adresa chiar și complimente.

Sorin: Cum te numești?

Kinga: Kinga! Arăți cam bine!

Sorin: Incatat!

Pe de altă parte, Kinga va accepta să îi transmită un mesaj scris de Bianca pentru Adrian. Însă Bianca va fi extrem de geloasă pe colega ei în clipa în care aceasta se va apropia de Adrian.

„Dar nu trebuie că ea să-l citească, el trebuie să-l deschidă!(...) Eu sunt foarte geloasă! Eu mă dau într-o parte! Nu pot să fac conflicte că o să fiu din nou răutăcioasă!", spune Bianca.

În cele din urmă, Kinga recunoaște de ce a avut acel comportament blând față de Sorin. Tânăra recunoaște că până acum a întâlnit numai băieți răi, iar acum când simte în preajma ei un bărbat bun îi place și vrea să stea cu acea persoană.

"Eu am avut doar bărbați răi, înțelegi și acum eu când găsesc un bărbat bun, îmi place, mă atrage! Și vreau și eu câteva momente să stau cu acea persoană!", spune Kinga.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul despre ceea ce se va întâmpla cu Kinga, după ce a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Trebuie să te pedepsim" Iată cum a reacționat concurenta!

Citeste si: Kinga, reacție fără precedent. Cum va fi pedepsită concurenta? Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 23 mai, de la ora 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Bianca, atacată din toate părțile! Cum va reuși concurenta să facă față cu brio acuzațiilor. Urmărește o Gală incendiară ”Casa Iubirii”, duminică, 22 mai, de la ora 16:00 și de...

Adrian Zuckerman, fostul Ambasador al SUA în România, dă vestea: SUA pot suplini complet producția de gaze și petrol a Gazprom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kinga, reacție fără precedent. Cum va fi pedepsită concurenta? Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 23 mai, de la ora 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies