Bianca, show inedit in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a imitat-o pe Roxana, spre amuzamentul fetelor! Cum a reactionat Roxana cand si-a revazut iesirile nervoase puse in scena de colega ei!

Bianca a pus in scena evolutia Roxanei in casa "Puterea dragostei", starnind hohote de ras din partea colegelor.

Desi in cadrul emisiunii, Bianca si Roxana au incercat mereu sa se inteleaga cat de cat amiabil si s-au tinut departe de conflicte dure, acestea nu au reusit niciodata sa fie bune prietene, din cauza caracterelor lor puternice.
In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei" a fost difuzat un filmulet in care Bianca a imitat-o la un moment dat pe Roxana, in lipsa ei.

Citeste si: Bodi, prima reactie dupa eliminarea din casa "Puterea dragostei"! Iata ce mesaj a transmis fostul concurent pe contul lui de socializare!

Savuroasa sceneta a facut deliciul celorlalte fete, care s-au amuzat teribil de gesturile Biancai. Aceasta a incercat sa ii imite pana si vocea Roxanei, ridicand tonul la colegele ei, aflate in gradina, sustinandu-si astfel punctele de vedere. Bianca a scos in evidenta faptul ca Roxana nu regreta nimic din tot ceea ce a trait in casa "Puterea dragostei", nu regreta incercarile esuate de a avea o relatie, cu None, cu Andy, sau cu Alexander, ci dimpotriva se mandreste cu felul ei de a fi direct si pragmatic.


Iata cum a reactionat Roxana, in timp privea cu atentie prestatia actoriceasca a colegei sale, Bianca:

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate