Thalida de la "Puterea dragostei" a recunsocut! "Nu mai e un secret! Cu Smiley am..."

,

I se spune “Madonna de România”, este tânără, frumoasă, talentată și cel mai maire vis al său este o colaborare muzicală cu Smiley.

Thalida Trofin a intrat de curând în casa “Puterea dragostei” pentru a-și găsi marea iubire. Ea cochetează cu muzica de mică, este ambițioasă și are planuri mărețe în acest sens, dorindu-și să ajungă cunoscută și pe plan internațional și să aibă cât mai multe proiecte musicale de succes.

Citeste si: Ce bombă SEXY! Thalida de la "Puterea dragostei" arată mult mai bine blondă! Uite cât de frumoasă era înainte să se facă brunetă

Întrebată în cadrul unui interviu, de redactorii publcației perfecte.ro,

cu ce artist și-ar dori să facă o colaborare muzicală, Thalida a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri, că și-ar dori, în viitorul apropiat, să facă împreună cu Smiley un hit. Thalida a recunoscut că are o pasiune pentru Smiley de mai mult timp, stimându-l din punct de vedere profesional și admirându-l și ca om, pentru felul să de a fi.

“Dacă ar fi vorba de o colaborare pe plan intern, este binecunoscută pasiunea a mea, care deja nu mai este un secret, pentru Smiley, atât ca artist, cât și ca om.

P.S.: Mama și-l dorește de ginere dintotdeauna”, a spus tânăra.

Cât despre posibilele colaborări cu artiștii internaționali, Thalida are un vis măreț – își dorește sun featuring cu Madonna.

Dacă ne referim la colaborări cu artiști internaționali, cred că ar fi interesant un featuring între Madonna și Madonna de România, nu credeți?”, a

continuat Thalida.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sambata aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei!

DOCUMENT | Noile restricții care intră în vigoare de luni, publicate în Monitorul Oficial

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies