Bianca Rus a ”băgat divorț” după luna de miere. Care este motivul pentru care artista a pus punct mariajului la scurt timp după nuntă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 dec 2022, 23:36

Bianca Rus a ”băgat divorț” după luna de miere

Sursa: Captură YouTube

Bianca Rus, invitată la Detectorul de minciuni, și-a deschis sufletul și a vorbit despre mariajul său eșuat, dar și cum fostul soț a încercat să profite de banii săi.

Bia Rus, deși a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor și a renunțat pentru un timp la muzică, nu a stat degeaba. Este bine cunoscut faptul că a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că se mărită, ba mai mult, tânăra a avut o nuntă fastuoasă cu peste 400 de invitați. La scurt timp după nuntă, artista a decis să divorțeze, invitată la Detectorul de minciuni, emisiunea o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, aceasta a făcut dezvăluiri uluitoare despre mariajul său eșuat.

Au existat bărbați care au profitat financiar de Bia Rus?

Întrebată de Oana Radu dacă au existat bărbați în viața ei care au încercat să profite de ea doare pentru faptul că are bani, Bia Rus a recunoscut că unul dintre aceștia a fost chiar fostul ei soț, Antonio, de care a divorțat imediat după ce s-au întors din luna de miere.

„Da, da, da. Exact cazul pe care l-am avut cu Antonio, dar pe care l-am lăsat în urmă, nu mai vreau să mă gândesc la așa ceva. Cred că a fost un plan pe care și l-a dus la bun sfârșit, doar că s-a ajuns prea departe, să faci o nuntă cu 450 de invitați și să-ți dai seama, la un moment dat, că omul a vrut să obțină ceva.

(n.r Nu a dat niciun semn că este atras și de banii tăi?) Nu, și nici după o viața întreagă nu poți să-ți dai seama de omul de lângă tine. (n.r Cum ți-ai dat seama, la un moment dat, că ceva nu e cum crezi tu?) Am fost ajutată de nașa mea, de niște oameni care mi-au deschis ochii”, a spus Bia Rus despre fostul ei soț, la Detectorul de minciuni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ar fi dispusă Anisia Gafton să joace într-un film în care să apară nud. Ce spune actrița despre o astfel de experiență

”Credea că o să pună mâna pe milioane de euro”

„Ți-ai părăsit soțul?” a fost întrebarea pe care moderatoarea emisiunii Detectorul de minciuni i-a adresat-o în continuare Biancăi Rus.

”Da, exact după ce am venit din luna de miere, în ziua respectivă s-a întâmplat nenorocirea și s-a terminat totul. (n.r Cum s-a întâmplat?) Bag divorț! A încercat să facă diverse chestii, dar urâte, omul era agresiv, nu se comporta ca atare și nu pot să stau cu cineva care își bate efectiv joc de el”, a mai spus artista.

Citește și: Anisia Gafton recunoaște că-i verifică telefonul iubitului ei. Care este cel mai compromițător mesaj pe care l-a găsit

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.