Bianca, răsturnare de situație! La ce gest ar fi recurs Sorin pentru ca Bianca să nu plece din Casa Iubirii?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 apr 2022, 08:11

La ce gest ar fi fost capabil Sorin de dragul Biancai

Sursa: Instagram

Bianca a dezvăluit că la ce gest ar fi fost Sorin capabil pentru că ea să rămână în continuară în Casa Iubirii.

Bianca a dezvăluit în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii faptul că ea și Sorin ar fi putut să își demonstreze ce simt unul pentru celalalt daca ar fi avut ocazia, însă nici ceilalți concurenți nu le-a permis acest lucru. Mai mult decât atât, Bianca a subliniat faptul că Sorin este un om mult prea nobil și cinstit și ar fi recurs și la un gest suprem pentru ea și anume să renunțe la premiul săptămânii și poate la o suma și mai mare doar că ea să fie în continuare în Casa Iubirii.

Bianca Comanici i-a dezvăluit Biancai Mitroi că în Casa Iubirii a venit o noua concurenta, Natalia care ar putea să aibă succes în rândul băieților.

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre eliminarea de la Casa Iubirii. Cine a stat în spatele eliminarii si ce dezvaluire-bombă a facut despre una din concurente

Bianca Mitroi, despre gestul lui Sorin pentru a o avea langa el in Casa Iubirii

Întrebată daca se teme că Sorin ar putea să se apropie de ea, Bianca a răspuns că ar durea-o foarte tare și atunci nu s-ar mai uita la emisiune:" Nu i-aș putea lua dreptul de a nu mai cunoaște alta fata. Cred că se gândește la mine acum. Nu am putut demonstra mai multe, mi s-au tăiat speranțele, dorințele. Cumva simt că nu mi s-a oferit șansă asta.

Da, m-am gândit și m-am imaginat în anumite situații cu el și după competiție. El nu își dorește o relație doar la televizor, nu ar face o relație doar pentru emisiune. Nu stiu cum aș putea traduce ce simt. El a păstrat conexiunea cu mine tot timpul. Eu nu stiu daca este dragoste sau drag, dar a rămas ceva acolo. Tot ce înseamnă el, gesturile lui. Mi-am primit răspunsurile fară să îl întreb.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca, dezvaluiri despre Kinga, concurenta care a injunghiat-o pe la spate in Casa Iubirii

Citeste si: Bianca Mitroi, dezvăluiri în premieră despre cea mai grea perioadă din Casa Iubirii: "Am slăbit 7kg, abia mă mai țin pe picioare! Nici nu pot să mănânc!"

Nu am reușit să ne întâlnim să îi spun că sunt pedepsita. Se întâmplase cu puțin timp înainte și s-a suprapus cu Gala. A fost o coincidenta. Sorin a avut mai multe motive să o nominalizeze pe Kinga. Își da seama de oameni. El a spus că ea s-a orientat spre ceva sigur. Faptul că nu a fost fair-play gestul ei și faptul că ea nu a văzut nimic, eu i-am spus și apoi s-a folosit de asta.

Nu mă așteptam, m-am simțit trădată. Kinga este genul de persoana care uita că a fost ajutata. Kinga este atrasa de Sorin. El le vă arata fetele multora. Robert este fals în anumite momente, a dezvăluit Bianca în exclusivitate.