Bianca, primele semne de gelozie, după ce Andrei îi pregătește Laurei micul dejun! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, marți, într-o nouă ediție de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,

Laura, noua concurentă din Casa iubirii, mărul discordiei dintre Bianca și Andrei! Aflați ce se va întâmplă marți, într-o nouă ediție incendiară.


In articol:

După Gala de duminică, în care niciun concurent nu a fost eliminat, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții, deoarece o nouă față și-a făcut apariția în Casa iubirii. Dacă băieții au fost foarte încântați de intrarea noii concurente, celelalte fete s-au simțit oarecum amenințate de farmecul tinerei care a venit să își caute jumătatea în cadrul show-ului matrimonial.

Bianca, primele semne de gelozie, după ce Andrei îi pregătește Laurei micul dejun! „Ce să fac! Să plâng?”

În ediția de luni, o nouă concurentă, Laura și-a făcut apariția în Casa iubirii, spre uluirea tuturor. Dacă băieții au fost plăcut surprinși de frumusețea noii concurente, în rândul fetelor s-au stârnit o serie de controverse. De departe cea mai deranjată de prezența Laurei a fost Xenia, deoarece Radu a fost băiatul invitat în camera roșie.

casa iubirii

Laura, noua concurenta din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Sejurul s-a lăsat și cu un sărut. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

În ediția de marți, tensiunile se vor iscă din nou în casă fetelor, după ce Andrei îi va pregăti micul dejun noii concurente. Vizibil deranjată de gestul lui Andrei, Bianca va încerca din răsputeri să nu își arate sensibilitatea și tristețea.

Mai mult decât atât, în clipă în care Kinga și Larisa vor merge în casă băieților, acestea îi vor spune lui Andrei la rugămintea Biancăi faptul că ea nu a fost deloc deranjată de cele petrecute la micul dejun și a fost indiferentă.

casa iubirii

Bianca, deranjata de atitudinea lui Andrei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tot în ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea va află despre schimbările apărute între Bianca și Andrei, care se aflau în perioada de cunoaștere, după ce tânărul a încercat să se apropie de Laura. Prezentatoarea TV i-a întrebat pe Bianca și pe Andrei dacă vor să schimbe partenerii de întâlnire. Rămâne de văzut dacă cei doi tineri vor acceptă sau nu să își schimbe partenerii de date sau vor încerca să meargă împreună la întâlnirea romantică și vor face pași spre o relație serioasă.

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea a pierdut un pariu cu David. Ce a pus-o fiul ei să facă după ce a câștigat: "Nu pot să cred că am făcut eu asta!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Andreea Mantea a pierdut un pariu cu David. Ce a pus-o fiul ei să facă după ce a câștigat: "Nu pot să cred că am făcut eu asta!"

Volodimir Zelenski, nou avertisment la adresa Rusiei cu privire la recunoașterea 'fără valoare' a voturilor

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Radu, în camera roșie cu o blondă misterioasă. Xenia izbucnește în lacrimi. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 8 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies