Bianca, mesaj pentru toți prietenii de pe instagram. A spus adevărul despre relația cu Livian: "Cu tot ce s-a întâmplat până acum..."

Bianca și Livian au fost protagoniștii unor certuri aprinse în ultima perioadă, ba chiar au apărut zvonuri că el ar fi avut un comportament nepotrivit în ceea ce o privește. Acum, ea a spus tot adevărul.


In articol:

Încă de la început, relația lor a fost presărată cu momente mai puțin plăcute. S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar acum, lucrurile între ei sunt în continuare complicate.

Citeste si: Jador si Ana Lintaru, impreuna! "Mi-am facut gagica, uite ce frumoasa e"

Pentru că au apărut zvonuri potrivit cărora Livian i-ar fi vorbit urât Biancăi în repetate rânduri, concurenta de la "Puterea Dragostei" a ținut să lămurească acest aspect.

Bianca a spus adevărul despre relația cu Livian: "Cu tot ce s-a întâmplat până acum..."

Deși nu s-au împăcat, iar între ei încă există tensiuni, Bianca i-a luat apărerea lui Livian pe instagram. Mai exact, aceasta a vrut să se știe de la ea că nu a fost niciodată jignită de Livian, ba mai mult decât atât, concurentul de la "Puterea Dragostei" a reușit să își păstreze calmul și să folosească un limbaj decent chiar și în cele mai grele momente.

Citeste si: Cum își așteaptă Alex Zănoagă băiețelul? Uite ce surpriză le-a pregătit Siminei și lui Dominic

"Vă rog să vă opriți din a mai inventa că Livian se comportă urât cu mine în spate sau că este împotriva mea. Ne cunoaștem de 9 luni și niciodată nu m-a jignit. Cu tot ce s-a întâmplat până acum, și-a păstrat decența și educația în cele mai critice momente. Nu-l apăr fiindcă îl iubesc, ci fiindcă este nedreptățit.", a scris Bianca pe instagram.

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Jador după ce a ascultat noua piesă a lui Viorel: „Mă las de cântat!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate