Bianca e în depresie! Vrea acasă! Mărturisirea câștigătoarei "Puterea dragostei" sezonul 1

Author: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 21:00

Bianca a dezvăluit, recent, că se află în depresie. Câștigătoarea sezonului 1 al show-ului "Puterea dragostei" de la Kanal D, își dorește să meargă acasă.

”Cred că sunt singura concurentă care nu a mai fost acasă de vreo cinci sau șase luni.

Mi-e greu, mi-e tare dor de familia mea. Nu pot să spun, aici mi-e bine, îl am pe Livian lângă mine, el mă încurajează, dar deja dorul de casă mă macină, sunt în depresie. Am și vorbgit cu Andreea Mantea despre asta, poate voi reuși să merg și eu acasă măcar câteva zile. Mi-ar plăcea să vină și Livian cu mine, atunci ar fi perfect”, dezvăluia Bianca pentru wowbiz.ro.

Bianca și Livian s-au certat

Bianca a mărturisit că a avut prima ceartă serioasă cu Livian. Motivul: el vrea ca ei doi să mai stea în show, iar ea ar vrea să meargă acasă.

”Eu stau de 11 luni, am aproape un an, aici, în Istanbul. Nu zic că nu îmi place la ”Puterea Dragostei”, dar este emisiunea în care eu am petrecut enorm de mult timp și pun suflet...

Livian este de doar trei luni, iar asta ne face să ne certăm. Adică, el vrea să mai stea, eu aș vrea să mergem acasă. Îl înțeleg, dar am obosit și eu, mi-e dor de țară, de casă... Aș vrea să mergem împreună acasă, dar el insistă să mai stăm în emisiune. De asta ne tot ciondănim”, a declarat Bianca pentru sursa citată.

Bianca și Livian, pauză de relație?!

Bianca și Livian au avut o discuție serioasă și de față cu Andreea Mantea legată de o posibilă plecare a câștigătoarei show-ului "Puterea dragostei" sezonul 1 din emisiune.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Bianca a spus că își dorește o săptămână în care să se relaxeze, să își încarce bateriile, să meargă la piscină, dar Livian ar fi gelos și nu ar lăsa-o pe Bianca să plece. Acesta a spus că Bianca poate să plece dacă vrea, dar el va rămâne în casă. 

"Dacă ea vrea doar o pauză eu sunt dispus să rămân în casă, că n-aș avea cine știe ce activități din astea. Dacă ea vrea să plece...", a spus Livian.

”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Citeste si: BOMBA! Stefania il place pe FRATELE lui Adelin? Care a fost motivul despartirii: ''E mai frumos decat Ade''

Citeste si: Mocanu a făcut amor cu o concurentă de la "Puterea dragostei"! Ce a răspuns când a fost întrebat dacă s-a întâmplat în casă

Citeste si: Roxana, dorită înapoi în casa "Puterea dragostei"! Ce mesaje i-au transmis fanii