Mocanu a făcut amor cu o concurentă de la "Puterea dragostei"! Ce a răspuns când a fost întrebat dacă s-a întâmplat în casă

,

Mocanu a făcut un vlog interesant alături de Livian. Cei doi au jucat împreună "Am / N-am", un joc în care fiecare trebuia să răspundă la o întrebare. În urma jocului, Mocanu a dezvăluit că a făcut amor cu cel puțin o concurentă de la "Puterea dragostei".


In articol:

Mocanu a fost pus în mare dificultate atunci când Livian a citit întrebarea "Am / N-am făcut sex în casa Puterea dragostei". El nu a mai avut ce să facă și a dezvăluit că a făcut amor cu cel puțin o concurentă de la "Puterea dragostei".

Primul care a răspuns la întrebare a fost Mr. Livian, probabil pentru a-și face Mocanu curaj să răspundă și el.

"Cu toate că am dormit o săptămână în casa Puterea Dragostei, n-am avut relații intime acolo", a spus Livian.

Mocanu a făcut amor cu o concurentă de la "Puterea dragostei"!

Nu la fel de ușor i-a fost lui Mocanu să răspundă la această întrebare.

"În casă? Nuuu. În casă nu, dar cu oameni din casa Puterea dragostei... Sau? În casă nu, am respectat casa", a răspuns Mocanu. În urma răspunsului său a devenit clar că Mocanu a întreținut relații intime cu cel puțin o fată din casa "Puterea dragostei".

Mocanu a avut în trecut o relație cu Roxana, care s-a încheiat și cu un scandal monstru. Foarte geloasă, Roxana nu suporta să îl vadă pe Mocanu de niciun fel în compania Anei Lintaru și mereu intervenea între ei. În prezent Mocanu are o relație cu Andra Voloș.

Mocanu a dezvăluit că a și înșelat în timpul vlogului cu Livian.

"Este o perioadă din viața mea despre care n-aș vrea să discutăm. Ce, mă, tu n-ai înșelat? Eu am înșelat, dar după ce am înșelat mi s-a întors atât de urât că m-a făcut să nu mai vreau să înșel niciodată. Mi s-a întors urât de tot, îți povestesc după", a spus Mocanu.

 

Citeste si: FARA RUSINE! Cum a aparut astazi o concurenta ''Puterea dragostei'' in emisiune: ''Cat pe ce sa iti vedem...''

Citeste si: Bianca și Mariana, ceartă monstru la "Puterea dragostei"! Livian s-a uitat la chiloții Marianei, iar Bianca a răbufnit: "Crezi că mi-e frică să dau în tine?"

Citeste si: VESTE SOCANTA! Bogdan Mocanu a decis ca vrea sa plece din emisiune!

 

Citește și:

Livian s-a bătut cu Bianca! Imaginile pe care nu credeai să le vezi cu cei doi: "Ești nesimțit, nu mai vorbesc cu tine"

Adevărul despre relația lui Mary cu Robert! Cum sunt, de fapt, cei doi afară! Imaginea care spune totul despre ei

Stefania a spus TOTUL despre IMPACAREA cu Adelin: ''Am ganduri diabolice''

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua VIDEO. Război între Mădălina și Alexandra!

Philip, mesaj clar pentru Berna. Ce ar trebui să schimbe la ea pentru a forma din nou un cuplu? I-a spus totul printre lacrimi


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies