Bianca Drăgușanu, anunț în direct în platoul Teo Show: „Poate mai am de gând să fac un copil!”

,
bianca dragusanu din nou mama

Bianca Drăgușanu și sora ei în platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste și nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă. Ce declarație a făcut vedeta în platoul Teo Show?


In articol:

Bianca Drăgușanu este un personaj controversat în showbizul autohton și fiecare apariție publică a ei este intens comentată. De această dată, vedeta a venit în platoul Teo Show însoțită de sora ei, iar într-un moment de sinceritate, Bianca Drăgușanu a vorbit din nou despre rolul de mamă.

Vedeta a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de mai face încă un copil sau poate chiar doi.

Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? Vedeta a dezvăluit totul în platoul Teo Show

Bianca Drăgușanu iubește și este iubită, iar pentru că povestea de dragoste pe care o trăiește este din ce în ce mai serioasă, vedeta ia în calcul să devină din nou mamă. Invitată în emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus că deși viața ei este una destul de complicată și are un program încărcat care, uneori, ajunge să o obosească peste măsură, rolul de mamă i se potrivește de minune, astfel că nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

bianca dragusanu din nou mama

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri despre rolul de mamă 

[Sursa foto: instagram]

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că își propune să mai facă doi copii și dacă nu se va putea pe cale naturală, vedeta ia în calcul inclusiv metoda fertilizării in Vitro.

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu.” E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii. Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in Vitro dacă nu îmi iese pe normal.

Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea Teo Show. 

bianca dragusanu din nou mama

Bianca Drăgușanu, persoană publică

[Sursa foto: instagram]

bianca dragusanu din nou mama

Bianca Drăgușanu, vedetă de televiziune 

[Sursa foto: instagram]

Citeste si: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu! Care a fost motivul despărțirii: „Este un om foarte...''

În prezent, Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe pe nume Sofia. Micuța este fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, iar cei doi sunt topiți după ea și o răsfață ori de câte ori au ocazia.

După ce a trecut prin mai multe relații care nu au funcțional, Bianca Drăgușanu pare că și-a găsit liniștea. Vedeta a dezvăluit că iubește din nou și că dovezile de iubire din partea iubitului nu lipsesc, semn că relația se îndreaptă în direcția potrivită. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta: “TREBUIE SĂ MĂ OPEREZ!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Ce a pățit fetița Biancăi Drăgușanu la grădiniță? Vedeta a luat imediat atitudine: „Eu nu am mai văzut așa ceva!”

Embargoul militar impus Libiei este 'apă de ploaie' (raport ONU)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce vicii are. Fanii au rămas șocați

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies