Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu! Care a fost motivul despărțirii: „Este un om foarte...''

,
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu: „Ne-am folosit unul pe celălalt”

[Sursa foto: Instagram - colaj KANAL D]

Invitată la emisiunea „În Oglindă” difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, Bianca Drăgușanu a făcut lumină în ceea ce privește relația ei cu Cătălin Botezatu, după ce multă vreme s-a speculat, în presă, că Bianca Drăgușanu ar fi avut o relație cu Cătălin Botezatu pentru a deveni celebră.


In articol:

Invitată la emisiunea „În Oglindă” difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, Bianca Drăgușanu a făcut lumină în ceea ce privește relația ei cu Cătălin Botezatu, după ce multă vreme s-a speculat, în presă, că Bianca Drăgușanu ar fi avut o relație cu Cătălin Botezatu  pentru a deveni celebră.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu: „Ne-am folosit unul pe celălalt”

Cu ocazia participării Biancăi Drăgușanu la emisiunea „În Oglindă”, Mihai Ghiță a pus o întrebare care i-a dat vedetei ocazia să lămurească o curiozitate care stă pe buzele multor români: care este adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au fost împreună?

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, ce părere ai despre asta? Și, dacă stăm bine să analizăm, nu cred că, dacă i-ai pune aceeași întrebare lui, te-ar contrazice. Ne-am folosit în toate scopurile posibile unul pe celălalt. El pe mine, eu pe el”, a spus Bianca Drăgușanu.

În continuare, Mihai Ghiță a încercat să afle cum, mai exact, s-au folosit Bianca și Cătălin.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la un eveniment monden! Vedeta, surprinsă cu un ochi roșu și vânăt: „Sunt o femeie puternică”

„Ne-am iubit. Și ne-am folosit, evident că ne-am folosit unul de celălalt. Dar nu e ca și când el nu știa, sau eu nu știam. A fost o chestie nespusă, doar trăită, tot din inerție s-a legat totul între noi. Cred că Dumnezeu m-a trimis în acea perioadă în viața lui pentru că el avea nevoie de mine, mare, și eu de el. Și ne-am întâlnit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: "De ce ati batut-o pe Bianca Dragusanu?" RASPUNSUL naucitor al lui Alex Bodi la intrebarea lui Denise Rifai

Întrebată de ce consideră că toată lumea a crezut că relația dintre ea și Cătălin Botezatu este falsă, Bianca Drăgușanu a răspuns: „Lumea oricum crede că este totul fake. În principiu, lumea care crede acest lucru, de fapt, este fake. Ei n-au viață. Cei care au timp să judece viețile altora nici măcar n-au o viață, au doar timp liber, și atunci își permit să facă afirmații”.

Ce fel de om este Cătălin Botezatu: „Este un om foarte inteligent, cu un suflet foarte bun”

Întrebată despre cum este Cătălin Botezatu ca om, Bianca Drăgușanu a răspuns numai cu laude.

Bianca Drăgușanu

Adevărul despre omul Cătălin Botezatu

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Este un om foarte inteligent, cu un suflet foarte bun, este un om care, dacă ai nevoie de el, și-l suni la patru dimineața, oriunde s-ar afla pe această planetă, el nu-ți va spune <<NU>>. Cel puțin, mie. Am avut și prieteni pe care i-a ajutat, deși nu erau persoane cu care a intrat în contact foarte direct. O întâmplare cu o familie mai nefericită... oamenii au cerut ajutorul, nu a făcut public, știi că noi, vedetele, avem tendința să facem și să arătăm. El a ajutat fără să arate”, a declarat, cu emoție, Bianca Drăgușanu.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta: “TREBUIE SĂ MĂ OPEREZ!”

ANM vine cu vești excelente pentru următoarele 14 zile: canicula va deveni o amintire în România

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca Dragusanu, marturisiri fara perdea, la Teo Show! Incredibi! Care a fost cea mai mare suma pentru care si-a vandut imaginea!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies