Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta: “TREBUIE SĂ MĂ OPEREZ!”

Author: Lavinia Medrea
Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Ce a pățit fosta asistentă TV
Sursa: Facebook

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Blonda a apărut la un eveniment cu un ochi roșu și puțin vinețiu, lucru care i-a îngrijorat pe cei cu care a luat contact la eveniment.

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Vedeta a apărut cu un ochi roșu și puțin vinețiu la un eveniment monden, astfel că cei care au luat contact cu blondina s-au îngrijorat pentru ea.

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta

Bianca Drăgușanu a fost la doctor pentru un control obișnuit. Medicul i-a spus că are tensiune oscilantă și că singura remediere este să se opereze. Bianca Drăgușanu nu se grăbește, însă, să facă acest pas.

Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva ”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Bianca Drăgușanu, a dezvăluit secretul din spatele unei siluete de invidiat. Două alimente pe care vedetea le evită cu sfințenie: „Nu poți face din mâncare un stil de viață”

În același timp, Bianca a fost întrebată cum a trecut peste experiențele pe care le-a trăit până în prezent.

Blondina a răspuns într-un mod pozitiv: “Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu după vestea că bunul ei prieten Călin Doboș s-a stins din viață: ”Nu exista cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta”

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubit

Cu câteva zile în urmă, Bianca Drăgușanu și iubitul său au intrat într-un conflic și s-au despărțit din nou. De data aceasta, pare că despărțirea este definitivă și nu mai există șanse de împăcare pentru cei doi.

Bianca Drăgușanu continuă să-și trăiască viața la maxim, indiferent de problemele care-i ies în cale.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Care este meseria Biancăi Drăgușanu? Ce își dorea vedeta să devină în copilărie?

“Eu mă distrez! Trebuie să fie vreo dramă sau ce?! Eu învăț din lucrurile care mi se întâmplă. Consider că orice relație poate fi văzută ca pe o experiență, pentru că unii oameni sunt trimiși în viața ta să te învețe ori ceva despre tine, ori ceva despre ei, ori ceva despre viață. Poate că ăsta este rolul. Alții sunt făcuți să vină și să plece, alții sunt făcuți să rămână”, a declarat Bianca Drăgușanu. 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies