Bianca de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata si a spus totul despre Rafaelo! "Am vorbit cu el si nu ne-am inteles!" Iata ce s-a intamplat intre cei doi!

Bianca a vorbit despre ceea ce a existat intre ea si Rafaelo.

Rafaelo, noul concurent de la "Puterea dragostei" a facut primii pasi in casa fetelor. Tanarul, in varsta de 23 de ani, vine din Roman, judetul Neamt si le-a impresionat pe concurente inca de la primii pasi facuti in "casa iubirii", deoarece si-a facut intrarea pe ritm de darabana. 


Intrebat de fete daca a pus ochii pe vreuna dintre fete, Rafaelo a marturisit ca nu a venit pentru cineva anume, ci dimpotriva isi doreste sa le cunoasca mai intai si abia apoi sa se decida care este cea mai potrivita standardelor lui. Pe de alta parte, Rafaelo a recunoscut ca o stie pe Bianca, deoarece s-au intalnit de cateva ori inainte ca ea sa intre in emisiune.

Citeste si: Raffa, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie de senzatie, pe motocicleta sa de lux! Iata cum a fost surprins tanarul!

Dornice sa afle cat mai multe detalii din culisele asa-zisei relatii dintre Bianca si Rafaelo, fetele au inceput sa o descoasa pe colega lor. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate