Bianca Comănici este în doliu! Vedeta a pierdut o persoană dragă: ”A fost iubit de atâta lume”

Author: Madalina Maftei

”Copil de aur”

Sursa: Instagram Bianca Comanici

Bianca Comănici este devastată, după ce o persoană dragă sufletului ei s-a stins din viață. Vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare.

Câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii matrimoniale ”Puterea Dragostei” este în doliu, după ce un apropiat de-al ei s-a stins din viață. Bianca Comănici le-a dezvăluit fanilor săi din online că trece prin momente dureroase.

Bianca Comănici a pierdut o persoană dragă!

Bianca Comănici a reușit să ajungă rapid la inimile celor din fața micilor ecrane, care au susținut-o  de-a lungul timpului, sinceritatea sa fiind un adevărat atu.

Bruneta împărătește cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare atât momentele vesele, cât și cele triste. 

În urmă cu câteva ore, Bianca a trecut, din nefericire, prin momente extrem de grele, fiind prezentă la înmormântarea unei persoane dragi, care a decedat la o vârstă foarte fragedă.

Citește și: “Am ajuns să cred că nu e bine să îți rostești dorințele în preajma altor persoane” Ce planuri are Andreea Mantea pentru anul 2023

Vestea tristă a lovit-o neașteptat de tare pe Bianca Comănici, care încearcă să accepte faptul că încă o persoană importantă din viața ei s-a ridicat la cer. Cu sufletul sfâșiat în mii de bucăți, bruneta și-a condus prietenul pe ultimul drum și a participat la slujba de înmormântare. Tânărul a fost condus pe ultimul drum joi, 19 ianuarie.

Cu durere în suflet, tânăra a scris și un mesaj trist pe rețelele de socializare, cu gândul la cel care a ocupat un loc extrem de important în viața ei.

„A fost iubit de atâta lume... Copil de aur... acum în ceruri”, a scris Bianca în dreptul a două fotografii pe care le-a postat pe contul ei de Instagram, potrivit Kfetele.

Citește și: ”Ionuț se joacă cu Larisa pentru emisiune”. Bogdan, fostul concurent de la Casa Iubirii, previziuni sumbre despre cei doi concurenți, înainte de Marea Finală

Exclusiv! Costi, dezvăluiri despre pasiunea Kingai pentru Radu:

În urmă cu trei luni, bruneta a mai primit o lovitură, atunci când un alt prieten de-al ei și de-al fratelui său s-a stins din viață. 

„M-am trezit plângând, când am aprins telefonul citesc mesajul de la mama, Cristi e sus acum, un om cu o bunătate rar întâlnită”, a scris la acea vreme Cristian Comănici, pe contul său de pe o platformă de socializare.

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies