Bianca a rupt tăcerea despre Roxana! Nu s-a ferit să zică asta despre ea, chiar dacă Roxana a sărit să o bată!

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost, de curând, la un pas să fie făcută praf de temperamentala Roxana, colega ei din emisiune încă din primul sezon al show-ului moderat de Andreea Mantea.


In articol:

Între cele două concurente de la ”Puterea Dragostei” a fost un conflict, iar Roxana a încercat chiar să o ”atingă” pe mai firava Bianca cu un scaun, intervenția lui Livian și a Andreei Mantea calmând, cu greu, spiritele.

”Nu înțeleg de ce a făcut așa, de ce a încercat să mă lovească. Adică m-a acuzat că fac niște lucruri care nu îi plac eu... de fapt, cred că Roxana a făcut o mică scenetă în acel moment, nu cred că își dorea cu adevărat să mă lovească. Sper, cel puțin! Dar cred că a făcut o scenetă pentru că, după respectivul moment, nu mi-a mai reproșat nimic”, a declarat Bianca de la ”Puterea Dragostei” pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, explică Bianca, acum chiar nu mai are niciun motiv pentru a se teme de Roxana și reacțiile temeperamentale ale acesteia în casa ”Puterea Dragostei”. ”Are, deja, două cartonașe galbene, nu o văd bine dacă mai face o dată vreun asemenea gest. Dacă mai primește un avertisment va fi eliminată din emisiune, iar asta nu cred că vrea să i se întâmple. Așa că, acum, Roxana va trebui să se tempereze și în relația cu mine”, a mai explicat Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, prietenă, amantă, Bianca e tot! (...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”, optimist când vine vorba de viitorul relației cu Bianca.

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! Are sau nu o relatie cu Fizz? Iata ce marturisiri inedite a facut bruneta!

Citeste si: Ce a gasit Bogdan Mocanu in baia baietilor? Andra o sa moara de RUSINE: ''Iubire, ti-am gasit...''

Citeste si: Bianca Drăgușanu, bătută în plină stradă de Alex Bodi! Imaginile momentului în showbiz

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate