Bia de la "Puterea dragostei", intre Mocanu si Iulian! Care sunt intentiile brunetei in privinta lui Iulian, dupa flirturile ei cu Bogdan?

Bia i-a pus inima pe jar lui Iulian, insa se simte atrasa si de Bogdan Mocanu.

Bia are 21 de ani si a venit in casa ''Puterea dragostei'' pentru a-si gasi dragostea. Viseaza ca barbatul pe care il va intalni la “Puterea Dragostei” sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic.  Isi doreste sa-si gasesca jumatatea si sa se casatoreasca. Spune ca nu ar accepta niciodata ca partenerul de viata sa ii interzica sa tina legatura cu familia ei.  


Bia si Mocanu au avut prima discutie intre patru ochi, dupa ce au aparut semne de gelozie. Dupa rabufnirea lui Iulian la adresa lui Mocanu, pe motiv ca a intervenit intre el si Bia, Jador a decis sa il pedepseasca pe noul concurent, incatusandu-l pe Bogdan cu Bia.
Bia si Mocanu au fost dusi de catre Jador in gradina pentru a purta o prima discutie intre patru ochi si de ce nu, pentru a-si impartasi posibilele sentimente.


Bia i-a reprosat lui Mocanu faptul ca a fost prea apropiat de Mada, iar aceasta a inceput sa le spuna fetelor ca se simte atrasa de el.
Dupa ce a flirtat cu Mocanu in repetate randuri si au incercat sa se apropie din ce in ce mai mult, Bia a realizat ca nu se mai simte atat de atrasa de el, indreptandu-si atentia catre Iulian, care si el la randul lui a declarat ca o place.

Citeste si: Scene de iubire patimasa in casa "Puterea dragostei"! Jador si Ella au dat frau liber sentimentelor! Iata pana unde s-a ajuns si cum au reactionat ceilalti concurenti!

Citeste si: Momente de senzatie in casa "Puterea dragostei"! "Daca simtiti nevoia sa va sarutati o puteti face!" Concurentii s-au privit ochi in ochi, pentru a simti daca sunt sa nu suflete pereche! Iata cum a decurs palpitanta proba!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate