Momente de senzatie in casa "Puterea dragostei"! "Daca simtiti nevoia sa va sarutati o puteti face!" Concurentii s-au privit ochi in ochi, pentru a simti daca sunt sa nu suflete pereche! Iata cum a decurs palpitanta proba!

Concurentii de la "Puterea dragostei" si-au impartasit priviri sugestive si gesturi graitoare.

In editia de ieri, concurentii au raspuns la cea mai mare provocare de pana acum in cel de-al doilea sezon "Puterea dragostei".
La sugestia Andreei Mantea, concurentii au fost provocati la un experiment inedit dar si util in acelasi timp, menit sa ajute pe acestia sa se cunosca mai bine si sa depaseasca bariera inhibitiilor si a emotiilor. Fetele au mers rand pe rand in casa baietilor, unde i-au privit adanc in ochi pe baieti pentru a simti daca sunt sau nu potriviti.

"Stiti cu totii ca in momentul in care ne apropiem de o persoana se leaga o conexiune! In momentul in care suntem prea aproape de un om ii simtim energia, simtim daca are o energie buna, daca ne bate inima altfel! In momentul in care ne sarutam o persoana ne transmite exact daca este pentru noi sau nu! Se spune ca sufletele pereche cand se intalnesc se recunosc instant si cand se despart nu mai pot trai unul pentru celalalt! As vrea sa va apropiati si chiar sa va tineti de mana! Daca simtiti nevoia sa va sarutati o puteti face!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", in cele mai tandre ipostaze! Iata pe cine iubeste tanara si cum au fost surprinsi!

Citeste si: Scene de iubire patimasa in casa "Puterea dragostei"! Jador si Ella au dat frau liber sentimentelor! Iata pana unde s-a ajuns si cum au reactionat ceilalti concurenti!

Desi initial au fost destul de emotionate si stanjenite de situatia in care urma sa fie puse, fetele au acceptat sa faca acest experiment inedit. Prima concurenta care a spart gheata emotiilor a fost Andreea, care s-a apropiat de fiecare baiat in parte, pe ritmul unei melodii romantice. Iata cum s-au descurcat si celelalte fete in preajma baietilor:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate